Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1500 gram

4691709
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1500 gram
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vergroot de mogelijkheden van je handmoker met de aanschaf van deze stevige rubberen dop van Talen Tools. Met deze toevoeging genereer je impact met jouw handmoker, zonder dat je schade veroorzaakt aan de voorwerpen die je bewerkt. Deze slijtvaste rubberen dop past op een handmoker van Talen Tools met een gewicht van 1500 gram. Dit is het zwaardere model van Talen Tools. Wil je een lichter model? Zowel de handmokers als de rubberen doppen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Deze dop valt makkelijk om een handmoker van 1500 gram heen. Gaat het in eerste instantie toch niet zo soepel? Wanneer de onderzijde van de handmoker in het rubber zit, kan het helpen om enkele keren zachtjes op een oppervlakte te tikken. De kans is groot dat de handmoker nu wel volledig in de rubberen dop valt.  

Veilig werken met een handmoker
Met de aanschaf van deze rubberen dop werk je veiliger. Dat geldt zowel voor de voorwerpen of oppervlakten die je bewerkt, als ook voor je eigen veiligheid. Door het zwaardere gewicht van 1500 gram is het vaak niet nodig om hard of agressief te slaan. Bovendien behaal je een beter resultaat, wanneer je enkele keren zachtjes tikt. Hard slaan werkt vaak averechts. Als stratenmaker is het raadzaam om niet aan de randen van de stenen of tegels te slaan. Hierdoor kan een deel afbreken en dit deel kan rondslingeren. Egaliseer tegels en stenen door op het middengedeelte te slaan. Naast het egaliseren, zorgt het aanslaan van stenen er ook voor dat stenen minder snel verzakken. Bovendien zitten de voegen op deze manier strakker tegen elkaar aan.    

Handmoker voor beitel
Wanneer je gaat beitelen, is extra hulp soms handig. Door de toevoeging van de rubberen dop, beschadigt de beitel niet snel. Probeer te voorkomen dat je met de metalen kop van de handmoker, rechtstreek op de beitel slaat. Doe je dit toch? Sla dan in ieder geval niet te hard. Wanneer je de beitel gebruikt om hout te bewerken, dan is een klein tikje vaak al genoeg. Hout is een makkelijk bewerkbaar materiaal, waardoor het ook minder krachten kost. Om veilig te werken met de beitel, is controle over de werkzaamheden van groot belang. Plaats je handen dus stevig om het handvat van de beitel, maar zorg dat er genoeg ruimte is om veilig met de handmoker op de beitel te kunnen slaan.

Voordelen van de rubberen dop van Talen Tools

• Geschikt voor een handmoker van 1500 gram
• Van een dikke laag rubber
• Van slijtvast rubber

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438940
  • Afmeting (cm): 10x10x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten