Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1250 gram

4691708
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1250 gram
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Werk je als stratenmaker of bewerk je vaak materialen? Met deze rubberen dop van Talen Tools beschik je over een handige toevoeging op jouw handmoker. Deze rubberen dop plaats je op een handmoker met een gewicht van 1250 gram. Installatie is eenvoudig. Schuif de rubberen dop om de handmoker heen. Gaat dit in eerste instantie niet zo soepel? Wanneer de onderzijde van de handmoker al in de dop zit, sla dan rustig met de handmoker op een stevig oppervlak. Normaal gesproken valt de moker nu in de rubberen dop. Test daarna eerst of de dop stevig in de handmoker zit. Wanneer dit het geval is, werk je veilig op straat of andere plekken waar je de handmoker inzet.

Handmoker met rubberen dop voor meer mogelijkheden
De keuze voor een rubberen dop is ook de keuze voor meer opties met je handmoker. Waar stratenmakers de rubberen dop vooral gebruiken om tegels en stenen aan te slaan, kunnen houtbewerkers de dop gebruiken om het hout te behandelen. Met een rubberen dop werk je veiliger en makkelijker met een beitel. De rubberen dop vangt namelijk de schokken op, waardoor je minder impact voelt op je handen. Bovendien werk je zo met meer controle en het materiaal van de beitel zal minder snel beschadigen. Voor het installeren van meubels kan een handmoker ook een handig hupmiddel zijn. Zeker wanneer er sprake is van zijdes die in elkaar moeten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een bed of een keukentafel. Met de rubberen dop sla je beide zijdes tegen elkaar aan, zonder dat je schade veroorzaakt.   

Pas de handmoker aan op jouw klus
Deze dop past bij een handmoker met een gewicht van 1250 gram. Dit gewicht is een gemiddeld zwaarte, waardoor de moker allround in te zetten is. Behoeft jouw klus minder impact? Dan is het een optie om voor een lichtere uitvoering van 1000 gram te kiezen. Deze optie vind je ook terug in het assortiment van Talen Tools. Heb je juist behoefte aan een zwaarder gewicht? Kies dan voor de uitvoering van 1500 gram. Zeker voor stratenmakers is het gebruik van een zwaardere handmoker een aanrader. Het lukt op die manier beter om tegels en stenen te egaliseren. Bovendien is er zo ook een kleinere kans op verzakking en sluiten voegen beter op elkaar aan.  

Voordelen van de rubberen dop van Talen Tools

• Geschikt voor een handmoker van 1250 gram
• Van een dikke laag rubber
• Van slijtvast rubber

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438933
  • Afmeting (cm): 10x10x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten