Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1000 gram

4691711
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Rubberen dop – Voor handmoker – Geschikt voor 1000 gram
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vergroot de mogelijkheden van je handmoker met deze rubberen dop van Talen Tools. De dikke rubberen dop sluit aan op een handmoker met een gewicht van 1000 gram. Vorm de rubberen dop over de handmoker. Wanneer dit met enige moeite gaat, sla dan voorzichtig met de handmoker op een stevig onderwerp. Normaliter klemt de dop nu stevig om de handmoker heen. Met de keuze voor een rubberen dop voorkom je ook dat de handmoker veel lawaai veroorzaakt. Vanzelfsprekend werk je ook veiliger wanneer je de handmoker voorziet van een rubberen dop.

Waarom is een rubberen dop handig voor je handmoker?  
Een metalen handmoker zorgt voor een hardere inslag en daardoor is er meer kans op schade bij het behandelde voorwerp. Zo is het voor stratenmakers gebruikelijk om net gelegde tegels of stenen aan te slaan met een rubberen beschermdop. Hierdoor zijn de tegels bestand tegen de impact en wordt de druk gelijkmatiger verdeeld. Het aanslaan van tegels en stenen kan helpen tegen het verzakken van stenen of tegels. Het zorgt voor een egaler gelegd terras en de voegen sluiten vaak beter op elkaar aan. Door de rubberen kop te gebruiken, kan deze handmoker ook ingezet worden bij het in elkaar zetten van meubels. Met een kleine tik van een handmoker lukt het vaak makkelijk om beide zijdes in elkaar te plaatsen. Voor houtbewerking is het ook raadzaam om niet direct met een metalen handmoker het hout te bewerken.     

Voordelen van rubber
De elasticiteit van rubber zorgt voor een comfortabeler gevoel wanneer je met de handmoker slaat. De schokken worden namelijk geabsorbeerd, waardoor jouw gewrichten en spieren minder last ondervinden. Bovendien blijft deze rubberen dop zijn waarde behouden, ook wanneer je werkzaamheden in natte omstandigheden moet uitvoeren. Door de dikke laag rubber, kan deze rubberen dop nog jarenlang als hulpmiddel worden gebruikt.

Voordelen van de rubberen dop van Talen Tools

• Geschikt voor een handmoker van 1000 gram
• Van een dikke laag rubber
• Van slijtvast rubber

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438926
  • Afmeting (cm): 10x10x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten