Talen Tools – Kruiwagenband – Compleet – Luchtband – 40 x 10 cm

3896094
37.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Kruiwagenband – Compleet – Luchtband – 40 x 10 cm
37.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een stabiele basis voor je kruiwagen? Talen Tools zorgt ervoor. Deze uitvoering bestaat uit een compleet kruiwagenwiel, met een formaat van 40 x 10 centimeter. Voor een eenvoudige montage bij jouw kruiwagen, is deze kruiwagenband ook voorzien van een passende schroef. Door een extra grof profiel, is deze buitenband ook bruikbaar voor klussen over zwaarder en gladder terrein. Let er dan wel op dat je de banden niet overdreven hard oppompt. Dit gaat ten koste van de grip. Een gewicht van iets meer dan 2 kilogram bewijst de degelijke kwaliteit van dit wiel. In het assortiment van Talen Tools vind je ook complete kruiwagens terug. 

Meer comfort met luchtband
Naast de extra grip, ervaar je ook meer comfort met deze luchtbanden. Pomp je ze namelijk niet te hard op? Dan absorbeert de band de meeste schokken. Hierdoor ervaar je ook minder impact op jouw polsen en armen. De kruiwagen stuitert bovendien ook minder, waardoor je veiliger en met meer controle de kruiwagen bestuurt. Wil je liever geen omkijken naar je kruiwagenwiel? In het assortiment van Talen Tools vind je ook een massieve kruiwagenband terug. Bij dit model is lekrijden uitgesloten én lucht bijpompen is nooit nodig.   

Reservewiel voor kruiwagen
Staat er een zware klus met de kruiwagen op het programillimetera? Wees dan altijd goed voorbereid. Een reservewiel in je collectie helpt je uit de brand, wanneer de nood hoog is. Een lekke band komt altijd ongelegen, maar het helpt wanneer je de juiste materialen achter de hand hebt. Een band is niet het enige aspect om aangenaam werken mogelijk te maken. Zorg dat je controle houdt over dek ruiwagen. Maak de kruiwagen dus niet overdreven zwaar. Bovendien spaar je zo ook jouw rug.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools kruiwagenband

• Ter vervanging van kapotte kruiwagenband
• Luchtband zorgt voor meer grip en veiligheid 
• Met een formaat van 40 x 10 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448435550
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 40x40x8 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten