Talen Tools – Kruiwagenband – Anti-lek – 150 kg draaggewicht

3896093
48.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Kruiwagenband – Anti-lek – 150 kg draaggewicht
48.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 41.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veel last van lekke banden wanneer je de kruiwagen intensief gebruikt? Deze anti-lek kruiwagenband van Talen Tools is specifiek ontworpen om op alle ondergronden zijn werk te doen. De band is niet gevuld met lucht, waardoor lekrijden uitgesloten is. In plaats daarvan vind je in de kunststof band een schuimvulling. Deze vulling is zo sterk, dat je de kruiwagen tot maximaal 150 kg vult. Door het slijtvaste kunststof profiteer je jarenlang van de kwaliteit van deze band. De band is 10 centimeter breed en 40 centimeter hoog. Het wiel weegt iets meer dan 2 kilogram.  

Kruiwagenband inclusief velg
Omdat je bij deze variant ook geen band hoeft te wisselen, wordt dit reservewiel voor je kruiwagen geleverd inclusief velg. In deze velg vind je ook de rollagers terug, die ervoor zorgen dat jouw kruiwagen soepel loopt. Zeker wanneer je kruiwagen volgeladen zit, zijn goede lagers van groot belang. Zo breng jij de kruiwagen makkelijker op gang. De naafdiameter van deze uitvoering is 20 millimeter. Het kruiwagenwiel is ook voorzien van een afstandshouder.  

Onderhoudsvrij kruiwagenwiel 
Maak je bij deze kruiwagenband geen zorgen om de bandenspanning. Je hoeft nauwelijks om te kijken naar dit wiel. Bijpompen is overbodig. Doordat er licht reliëf op de band zit, is de kruiwagenband op meerdere terreinen goed te hanteren. Hierdoor ervaar je meer grip en stuur je makkelijker. Toch is het nooit raadzaam om met een zwaarbeladen kruiwagen klusjes te doen in een natte zompige ondergrond. Maak het jezelf niet te moeilijk en gebruik de kruiwagen voornamelijk op een droge ondergrond.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools kruiwagenband

• Ter vervanging van kapotte kruiwagenband
• Geen kans op lekke kruiwagenbanden 
• Inclusief rollagers en afstandshouder

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424165

Beoordelingen

Gesponsorde producten