Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1500 gram – Essenhouten steel – 100% FSC

4665421
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1500 gram – Essenhouten steel – 100% FSC
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Doe-het-zelver of stratenmaker? Dan is deze handmoker van Talen Tools onmisbaar in jouw gereedschapsassortiment. Deze vuisthamer beschikt over een massieve stalen kop van 1500 gram. Met dit gewicht van de kop, sloop je stenen of muurtjes. Sloop met beleid. Hierdoor voorkom je ongelukken en vaak behaal je ook nog een beter resultaat. Zorg dat de essenhouten steel tijdens werkzaamheden stevig in de hand ligt. Zo werk je veiliger en met meer controle. Het is raadzaam om beschermende kleding en oogbescherming te gebruiken wanneer je de handmoker inzet voor sloopwerkzaamheden of voor het bikken van stenen. Bij deze handmoker is een bijpassende rubberen dop verkrijgbaar. Deze dop zorgt ervoor dat je impact genereert, zonder dat er schade ontstaat.

Vuisthamer met rubberen dop voor stratenmakers
Zeker wanneer je de tegels of stenen net hebt aangelegd, wil je geen schade. Zorg dat je het juiste formaat aanschaft van de beschermdop. Hierdoor zit de massieve kop van de vuisthamer stevig in de beschermdop en werk je op de juiste manier. Het aanslaan van stenen of tegels is belangrijk voor het egaliseren van de aanleg. Bovendien zorg je ook dat de stenen steviger komen te liggen en dat er onderling minder ruimte is om te verspringen. Door de stenen met een handmoker aan te slaan, verklein je ook de kans op luchtruimtes onder de bestrating. Hierdoor verzakken de stenen minder snel.
  
Vuisthamer op beitel
In combinatie met een beitel zorgt deze vuisthamer voor een eenvoudige bewerking van hout, metaal of metselwerkzaamheden. Er zijn verschillende soorten beitels, waarbij de keuze voor de beitel belangrijk is om op de juiste manier het materiaal te bewerken. Voor het nauwkeurig bewerken van stenen is een specifieke steenbeitel het beste om te gebruiken. Met beleid en controle werken levert bij het beitelen belangrijke voordelen op. Zo is het veiliger en zorgt het vaak ook voor een nauwkeuriger resultaat. Houd de beitel stevig vast en sla met de handmoker met lichte slagen. Merk je dat er meer impact nodig is? Verhoog dan stapsgewijs de kracht die je met de vuisthamer genereert.

Voordelen van de handmoker van Talen Tools

• Handig hulpmiddel voor sloopwerkzaamheden
• Met rubberen dop ook te gebruiken in bestrating
• Met massieve stalen kop van 1500 gram

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438919
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten