Talen Tools – Bloemenschaar – COCO – ECO Friendly

4703456
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Bloemenschaar – COCO – ECO Friendly
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Milieuvriendelijk bezig in de tuin? Begin dan met duurzaam gereedschap. De nieuwe ECO Friendly COCO productlijn van Talen Tools biedt verschillende snij- en snoeigereedschappen met een opvallend handvat. Dit handvat bestaat uit een mengeling van 100% gerecycled kunststof en hernieuwbare kokosvezels. Deze bloemenschaar zorgt met een scherpe snede voor een soepel knipresultaat. Na gebruik zet je het handvat weer op de clip, waardoor de messen van de schaar veilig op elkaar blijven. Door het compacte formaat kan de bloemenschaar ook binnenshuis worden gebruikt, wanneer je knipt in kleinere bloempotten of plantenbakken.

Bloemenschaar van gerecycled materiaal
Om de duurzaamheid in het assortiment te vergroten, zoekt Talen Tools naar een productieproces met een steeds kleiner wordende ecologische voetafdruk. Bij deze bloemenschaar geldt dat van alle materialen, zelfs tot aan het verpakkingsmateriaal. Ook het verpakkingsmateriaal is 100% FSC-gecertificeerd. Het verantwoorde en innovatieve productieproces focust nog steeds op hoogwaardige kwaliteit. Het handvat is zelfs nog sterker dan een doorsnee handvat. Zo worden de handvatten niet gelijmd, maar worden ze in de 100% gerecyclede kunststof gegoten. Hierdoor gaan ze nog langer mee én weet je zeker dat het handvat één geheel is. Hierdoor ervaar je een nog stevigere grip. 

Bloemen snoeien
Zowel in de tuin als voor het maken van een boeket, deze smalle bloemenschaar helpt je met het netjes afknippen van de stengels. Stengels afknippen draagt vaak bij aan een gezonde groei van de bloemen. Uitgebloeide bloemen hebben niets meer aan water en voedingsstoffen, maar nemen toch nog ruimte in voor de gezondere bloemen. Door ze te verwijderen, geef je de gezonde bloemen weer meer ruimte. De messen van de bloemenschaar zorgen voor een zogenaamde nette snede. Deze scherpe snede draagt bij aan een snellere en betere groei.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ECO Friendly bloemenschaar

Van 100% gerecycled kunststof en hernieuwbare kokosvezels
Met sterke, scherpe en smalle koolstofstalen messen
Versterkt handvat

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448440189
  • Afmeting (cm): 2x5x21 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten