Talen Tools – Bladhark – Bladvork – 2-in-1 – Essenhouten steel – 160 cm

4706890
33.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Bladhark – Bladvork – 2-in-1 – Essenhouten steel – 160 cm
33.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit ontwerp combineert de kwaliteiten van een bladhark en een bladvork. Talen Tools helpt je met het bij elkaar harken van tuinafval, gevallen bladeren of net gemaaid gras. Hark naar je toe. Door de dwarsverbinding blijft het afval beter onder de hark hangen. Hierdoor werk je heel efficiënt en bespaar je tijd. Bovendien zorgt de breedte van bijna 60 centimeter er ook voor dat je al snel jouw tuin of gazon weer helemaal netjes hebt. Keer de hark om, om zo het verzamelde afval op te scheppen en af te voeren. 

Kunststof bladvork 
Dat deze combinatie van de bladhark en bladvork bestaat uit kunststof, levert je verschillende voordelen op. Zo zijn de tanden flexibel. Wanneer je de bladhark en bladvork op de juiste manier gebruikt, zullen deze tanden niet snel breken. Hark dus niet in zwaar materiaal of in vochtig materiaal. Je werkt altijd makkelijker wanneer het afval in de tuin droog is. Een ander voordeel? Roest bestaat niet bij kunststof. Hierdoor is deze bladvork ook onderhoudsarm. 

Bladhark met lange steel
De steel van 160 centimeter kan wellicht zorgen voor het overstrekken van je schouders. Voorkom deze manier van werken. De essenhouten steel is lang genoeg om voor een groot bereik te zorgen. Dat het hout bestand is tegen deze lengte, komt niet alleen door de eigenschappen van het essenhout. Van nature is dit hout veerkrachtig en sterk, maar een waxlaag draagt bij aan nog meer kracht. De wax dringt tot diep in de nerven van het hout door. Het gevolg? Vocht en vuil worden beter afgestoten. Hierdoor verkleint Talen Tools de kans op houtrot. Ook blijft het hout zo langer als nieuw ogen. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bladhark en bladvork

• Combineert de bladhark en de bladvork
• Inclusief sterke gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter
• Met een brede werkbreedte van bijna 60 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448295659
  • Afmeting (cm): 190x59x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1090.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten