Talen Tools – Bladhark – Basic – Kunststof – Houten steel – 140 cm

3418503
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Synx-Store
3,3 Sterren
Talen Tools – Bladhark – Basic – Kunststof – Houten steel – 140 cm
16.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Je tuin of gazon aanharken? Gebruik deze voordelige bladhark van Talen Tools. Het kunststof blad is flexibel, waardoor je voornamelijk licht tuinafval en gevallen bladeren soepel bij elkaar harkt. Je harkt met deze Talen Tools bladhark met een breedte van ruim 40 centimeter. Hierdoor hark je relatief snel het tuinafval bij elkaar. Hark bij voorkeur op een droge dag. Vocht maakt het tuinafval zwaarder, waardoor de bladhark meer te verwerken krijgt. Wil je in elke omstandigheid kunnen harken? Dan is een metalen variant wellicht een betere optie. Een gesmede of verzinkte variant van staal is beter bestand tegen zware klusjes in de tuin of moestuin. 

Gebruiksvriendelijke bladhark
Het gewicht van zo’n 500 gram geeft je de optie om langdurig te harken. Door het lichte gewicht kost het namelijk weinig inspanning om de tuin aan te harken. Dat is dan ook een belangrijk voordeel van een bladhark met een kunststof werkblad. Dit werkblad is aanzienlijk lichter in gewicht dan een stalen tegenhanger. Bovendien kan de kunststof ook niet roesten, waardoor deze uitvoering ook nog wat onderhoudsarmer is.

Bladhark met houten steel
De gewaxte steel van deze bladhark ligt prettig in de hand. Niet alleen vanwege het essenhout, maar ook omdat het essenhout voorzien is van een laagje wax. De wax zorgt voor een prettige greep én de kans op splinters is nihil. Bovendien wordt ook het hout zelf er sterker van. De wax brengt een laagje bescherming aan, waardoor vocht en vuil de bladhark minder snel beschadigen. Doordat deze basic uitvoering bij voorkeur wordt gebruikt voor lichte werkzaamheden, is de kans op een breuk bij de houten steel ook zo goed als uitgesloten. Door de lengte van 120 centimeter is deze steel door vrijwel elke volwassene comfortabel te gebruiken.

Voordelen van de Talen Tools bladhark met essenhouten steel

• Weerbestendig kunststof
• Harkbreedte van ruim 40 centimeter
• Met een gewaxte essenhouten steel van 120 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448284684
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 540.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten