Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 90 cm

3418514
41.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 90 cm
41.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar je dat je wel eens met een te lange steel je schepwerkzaamheden uitvoert? Probeer dan deze Talen Tools bats met een korte steel. Deze compacte essenhouten steel van 90 centimeter lang sluit aan bij tuiniers, hoveniers en stratenmakers die kleiner zijn dan 160 centimeter. Een juiste steellengte voorkomt en verlicht fysieke klachten tijdens het scheppen en spitten. De steel pak je vast met de handige T-greep.

Werkblad van deze bats voor klei en leem
Met maat 000 zet je dit werkblad probleemloos in bij het scheppen van klei en leem. De scherpe snede van het blank gepolijste blad klieft eenvoudig door de grond, waardoor je met minder inspanning grond verplaatst. Werk je voornamelijk met lichte grondsoorten zoals zand en aarde? Batsen met een werkmaat van 1 of 0 zijn wat breder. Hierdoor verplaats je meer volume tegelijkertijd. Ook deze maten vind je veelvuldig terug in het ruime assortiment van Talen Tools.

Hoe onderhoud ik mijn bats?
Hoewel het sterke blank gepolijste staal langdurig scherp blijft, is onderhoud nooit een slecht idee. De zelfslijpende eigenschappen houden de snede dan weliswaar scherp, met extra bescherming blijft deze bats nog langer in originele staat. Die extra bescherming breng je aan door na gebruik de bats in te sprayen met teflonspray of olie. Doe dit wanneer het werkblad schoon en droog is. De essenhouten steel is al voorzien van extra bescherming. De waxbehandeling dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor vuil en vocht minder kans hebben om het hout te beschadigen.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met gewaxte essenhouten steel van 90 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448290654
  • Afmeting (cm): 8x21x114 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten