Tafeltennis batje 1 ster

4588564
7.50
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Tafeltennis batje 1 ster
7.50
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Engelhart tafeltennisset voor uren speelplezier

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare manier om tafeltennis te spelen? De Engelhart tafeltennisset biedt alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Ontdek de voordelen van deze set en waarom je deze aan je sportuitrusting wilt toevoegen.

Waarom kiezen voor de Engelhart tafeltennisset?

De Engelhart tafeltennisset is ideaal voor zowel beginners als gevorderde spelers. Met een lengte van 25 cm en een hoogte van 1 cm heb je een compact maar effectief batje in handen. Het gebruik van hout als materiaal zorgt voor een stevige grip en duurzame kwaliteit, zodat je keer op keer kunt genieten van je spel.

Wat zit er in de set?

Deze complete tafeltennisset bevat alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen. Of je nu een vriendschappelijke wedstrijd wilt spelen of je vaardigheden wilt verbeteren, deze set biedt de perfecte oplossing.

  • merk: Engelhart
  • lengte: 25 cm
  • hoogte: 1 cm
  • materiaal: hout
Speel waar en wanneer je wilt

Met de compacte afmetingen van de Engelhart tafeltennisset neem je deze eenvoudig mee naar elke locatie. Of je nu thuis, bij vrienden of in het park wilt spelen, je geniet altijd van een potje tafeltennis. De set is niet alleen handig, maar ook zeer duurzaam door het gebruik van hoogwaardig hout. Dit betekent dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Bestel de Engelhart tafeltennisset vandaag nog

Productspecificaties

  • Merk: Engelhart
  • EAN: 8716096000498

Beoordelingen

Gesponsorde producten