Tafellamp Leaves Inclusief lamp Amber (werkt op batterijen)

4535568
24.95 19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Tafellamp Leaves Inclusief lamp Amber (werkt op batterijen)
24.95 19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de warme gloed van onze Tafellamp Leaves, compleet met een betoverend amberkleurig licht en een ingebouwde lamp. Deze lamp voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan elke ruimte, terwijl het subtiele bladerenontwerp een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt.

- Amberkleurige verlichting: Met zijn amberkleurige gloed creëert deze lamp een gezellige en uitnodigende sfeer. Geniet van de warmte en intimiteit die het toevoegt aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

- Draadloos gemak: Deze tafellamp werkt op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels of stopcontacten. Plaats hem eenvoudigweg waar je maar wilt en geniet direct van zijn charmante licht.

- Subtiel bladerendesign: Het ontwerp van deze lamp is geïnspireerd op bladeren, wat zorgt voor een rustgevende en organische uitstraling. Het voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte.

- Draagbaar en veelzijdig: Dankzij zijn draagbare ontwerp kun je deze lamp gemakkelijk verplaatsen naar verschillende ruimtes in huis of zelfs naar buiten. Of het nu op je nachtkastje staat of op je terras, deze lamp brengt overal een warme ambiance.

Breng een vleugje natuurlijke schoonheid en warmte in huis met onze Tafellamp Leaves. Laat je betoveren door zijn amberkleurige licht en creëer een atmosfeer van rust en gezelligheid, waar je ook bent.

MATERIAAL:
Glas

KLEUR:
Amber

AFMETING:
Ø13 x18 cm

DETAILS:
Werkt op 2 AAA / LR03-batterijen. Niet meegeleverd.

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097356852814
  • Fitting: Geïntegreerde LED
  • Aantal lichtbronnen: 1
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 13x11,5x15 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten