Sword Art Online Alicization Lycoris - PS4

3973921
42.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Sword Art Online Alicization Lycoris - PS4
42.95
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 40.80
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Sword Art Online Alizication Lycoris voor PlayStation 4 speel je de game die gebaseerd is op een van de meest populaire Anime-verhalen ooit gemaakt!

Ontdek de wereld van Underworld

Kruip in de huid van Kazuto Kirigaya – Kirito – en word wakker in een voor jou onbekende wereld: de Underworld! Omdat Kirito eerder avonturen in de virtuele wereld heeft beleefd, probeer je je status op het statusscherm tevoorschijn te krijgen. Wanneer dat niet lukt, slaat de twijfel toe: is dit de echte wereld, of zit je in een MMORPG? En hoe ben je daar gekomen? Reis door prachtige landschappen, ontmoet nieuwe bondgenoten en neem het op tegen krachtige vijanden terwijl je de geheimen van Underworld onthult.

Duik in dynamische, strategische gevechten

Ervaar intense en strategische gevechten met een diepgaand vechtsysteem. Gebruik Kirito's iconische vaardigheden en wapens om vijanden te verslaan. Combineer aanvallen, ontwijk op het juiste moment en maak gebruik van speciale vaardigheden om elke strijd naar jouw hand te zetten.

Speel samen met vrienden

Speel samen met vrienden in de online multiplayer-modus. Vorm een team en ga samen op epische quests, verken gevaarlijke dungeons en neem het op tegen formidabele bazen. Samenwerking en strategie zijn de sleutels tot succes in de wereld van Sword Art Online Alicization Lycoris.

Personaliseer je personages

Personaliseer je personages met een breed scala aan uitrustingen, wapens en vaardigheden. Pas je speelstijl aan en verbeter je personages om het maximale uit je avonturen te halen. Of je nu de voorkeur geeft aan brute kracht of subtiele strategie, er is altijd een manier om je personage uniek te maken.

Perfect voor fans en nieuwkomers

De combinatie van een meeslepend verhaal, dynamische gevechten en prachtige graphics maakt het een must-have voor elke RPG-liefhebber én nieuwkomer in deze serie. Begin je avontuur en ontdek een wereld vol mysterie en vrienschap!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de trailer van Sword Art Online Alizication Lycoris!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892008661
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten