SuperNinja wespenspray - WSP55993 - 2 stuks 150ml

4645677
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SuperNinja wespenspray - WSP55993 - 2 stuks 150ml
13.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Effectieve wespenverjager

De Super Ninja wespenverjager gebruikt een natuurlijke methode om wespen effectief te verjagen zonder ze te doden. De spray simuleert regen en zorgt ervoor dat de wespen terugkeren naar hun nesten waar ze lange tijd zullen blijven.

Veilig en milieuvriendelijk

Ons product is gebaseerd op bronwater en bevat geen schadelijke chemicaliën. Het is veilig te gebruiken in de buurt van mensen en huisdieren. Daarnaast is het product volledig voedselveilig en is het gebruik niet schadelijk voor het milieu

Gemakkelijk te gebruiken

De 150 ml bus Super Ninja Wasp Repellent is handig en makkelijk in gebruik. Besproei de wespen gewoon met de waternevel op een afstand van ongeveer 40 cm en ze worden op natuurlijke wijze verjaagd.

Langdurige bescherming

Ons product biedt langdurige bescherming tegen wespen. Ze blijven langer in hun nest zitten. Het product zorgt ervoor dat je kunt genieten van je tijd buiten zonder vervelende insecten.

Veelzijdig gebruik

De Super Ninja Wespenverjager is ideaal voor gebruik in de tuin, op het terras, bij het zwembad, bij barbecues of picknicks in de buitenlucht. Koop deze natuurlijke helper om te ontsnappen aan vervelende wespen en geniet van het buitenleven.

Productspecificaties

  • Merk: Super Ninja
  • EAN: 8720938738234
  • Afmeting (cm): 20x10x5 (LxBxH)
  • Ongediertebestrijding tegen: Wespen

Beoordelingen

Gesponsorde producten