SuperNinja waspinator wespenverjager - TOR10002 - 2 wespenvallen

4645669
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SuperNinja waspinator wespenverjager - TOR10002 - 2 wespenvallen
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Revolutionaire Waspinator voor Wesp-Vrije Buitenervaring

Ontdek de revolutionaire oplossing voor een wasp-vrije buitenervaring met de Waspinator. Dit verbazingwekkende wespafweermiddel houdt je buiten leefruimtes vrij van ongewenste gasten. Of je nu geniet van een picknick in het park of een gezellige barbecue in de tuin, met de Waspinator ben je verzekerd van een wasp-vrije omgeving. Hierdoor kun je ongestoord genieten van je buitenactiviteiten, zonder de angst voor vervelende wespen.

Eenvoudige en Milieuvriendelijke Oplossing

De Waspinator biedt een eenvoudige en effectieve oplossing zonder enige inspanning van jouw kant. Geen gedoe meer met schoonmaken of onderhouden, en volledig vrij van chemicaliën. Hang simpelweg de Waspinator op en dat is alles wat je hoeft te doen. Het apparaat verandert het gedrag van wespen in plaats van ze te doden, waardoor het een humane en natuurlijke benadering biedt om deze insecten op afstand te houden. Dit maakt de Waspinator een milieuvriendelijk en diervriendelijk alternatief voor traditionele wespafweermiddelen.

Altijd en Overal Bescherming met de Waspinator

Met een verpakking van twee eenheden heb je genoeg Waspinators om jouw buitenruimtes te beschermen. Gebruik het in de tuin, bij barbecues, op picknicks, tijdens het kamperen of caravanen, en zelfs tijdens je vakantie. Dankzij het platte ontwerp is de Waspinator gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Geniet van een zorgeloze buitenervaring zonder de dreiging van wespen, dankzij de innovatieve Waspinator. Het is de ideale oplossing voor iedereen die houdt van buitenactiviteiten zonder de hinder van wespen.

Productspecificaties

  • Merk: Super Ninja
  • EAN: 8720938738968
  • Afmeting (cm): 22x22x2,2 (LxBxH)
  • Type ongediertebestrijding: Wespenvanger
  • Ongediertebestrijding tegen: Wespen

Beoordelingen

Gesponsorde producten