Spongebob Squarepants - The Cosmic Shake - PC

3958530
27.87
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Spongebob Squarepants - The Cosmic Shake - PC
27.87
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek een hilarische reis door Bikinibroek

Verken de onderwaterwereld van Bikini Bottom in dit hilarische en kleurrijke avontuur vol uitdagingen! In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake word je meegenomen op een fantastische reis door de iconische wereld van Bikini Bottom. Wanneer SpongeBob en Patrick de kracht van de Cosmic Jelly uit de lucht halen, openen ze een portal naar verschillende, bizarre universums. Maar pas op! De magie heeft ook een keerzijde, en nu moet je het universum redden van totale chaos.

Ga op avontuur met met Spongebob, Patrick en meer!

Ga samen met SpongeBob en zijn vrienden, waaronder Patrick, Sandy en vele anderen, op een uitdagende missie om de verschillende werelden te herstellen. Ontdek unieke omgevingen, los puzzels op en ga de strijd aan met hilarische vijanden. Elke wereld biedt nieuwe uitdagingen en verrassingen die je spelervaring zullen verrijken.

Platformactie met creatieve gameplay

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake combineert klassieke platformactie met creatieve gameplay-elementen. Gebruik SpongeBob's kenmerkende bewegingen en vaardigheden om obstakels te overwinnen en vijanden te verslaan. Van het uitvoeren van acrobatische sprongen tot het gebruiken van speciale krachten, er zijn talloze manieren om je avontuur aan te pakken.

Ontdek de kracht van Cosmic Jelly

Een van de unieke aspecten van dit spel is het gebruik van Cosmic Jelly, waarmee je verschillende vaardigheden kunt ontgrendelen en aanpassen. Pas je speelstijl aan door nieuwe vaardigheden te ontdekken en te combineren, zodat je elke uitdaging aankunt. De veelzijdigheid van de Cosmic Jelly maakt het spel dynamisch en spannend.

Volg de hilarische verhaallijn

De humor van SpongeBob SquarePants is volop aanwezig in dit spel, met geestige dialogen en grappige situaties die de charme van de serie vastleggen. Laat je meeslepen door de kleurrijke graphics en de levendige animaties die een unieke sfeer creëren. Het verhaal is vol met verrassingen die zowel jong als oud zullen aanspreken.

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk de trailer van Spongebob Squarepants - The Cosmic Shake!

Productspecificaties

  • Merk: THQ Nordic
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: THQ Nordic
  • EAN: 9120080077608
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC
Gesponsorde producten

Beoordelingen