Spear & Jackson – Draineerspade – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 76 cm

3492138
110.99
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Spear & Jackson – Draineerspade – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 76 cm
110.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Benut en voel de ervaring van het kwaliteitsmerk Spear & Jackson. 250 jaar ervaring zie je terug in de ontwikkeling van deze sterke draineerspade. Een gewaxte essenhouten steel in combinatie met een blank gepolijst werkblad, geven jou een perfect hulpmiddel voor werkzaamheden in de tuin. Steek je gazon af, maak smalle gleuven of paalgaten voor een schutting of voor jonge bomen. De steel van deze draineerspade is 76 centimeter lang. Omdat de steel diep in de zwanenhals zit, is deze draineerspade van Spear & Jackson bestand tegen zware druk. Het werkblad is 32 centimeter (exclusief dul) lang en 13 centimeter breed.

Draineerspade voor zwaardere grond
Door het relatief smalle werkblad, zet je met het werkblad veel druk. De snede van het werkblad blijft langdurig scherp. Het blank gepolijste werkblad slijpt zichzelf namelijk tijdens de werkzaamheden in de tuin, op straat of in het weiland. Merk je dat de draineerspade toch niet verder de grond inkomt? De steel is voorzien van een T-greep, waardoor je met je handpalm makkelijk extra kracht bijzet. Kracht bijzetten met je voeten kan ook. Het werkblad is aan de bovenkant namelijk recht, waardoor je met je schoenzool druk zet.

Waarom draineren?
Voorkom vochtrot bij je planten, bomen of andere gewassen in de tuin, op het terras of op het weiland. Een goede drainage voert regenwater af, waardoor water niet langdurig in de tuin blijft staan. Gebeurt dit wel? Dan kunnen de wortels van de planten gaan rotten. Voorkom de vorming van plassen in de tuin en geef jouw planten de ruimte om gezond te groeien. Geniet nog tuinseizoenen lang van deze draineerspade, door het sterke blank gepolijste werkblad en het gewaxte essenhout.

Belangrijkste voordelen van de Spear & Jackson draineerspade met blank gepolijst blad

• Te gebruiken voor waterafvoer of het graven van smalle gaten
• Werkblad gemaakt van blank gepolijst en geslepen staal
• Met T-greep om extra druk te zetten

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 5011198270880
  • Afmeting (cm): 8x13x125 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten