Spaghettilepels
Geen product gevonden
We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.
Veelgestelde vragen
Een spaghettilepel werkt door met zijn grote, perforierte kop gemakkelijk pasta uit de pan te scheppen. De sleuven laten overtollig vocht weglopen, terwijl je met de lepel ook droge spaghetti kunt afmeten door de juiste hoeveelheid per portie te bepalen. Dit maakt het bereiden van je favoriete pastagerechten eenvoudig en efficiënt.
Het gat in de spaghettilepel dient als handige maatstaf voor eenpersoonsporties. Door de ongekookte spaghetti door het gat te halen, weet je exact hoeveel pasta je nodig hebt voor één persoon. Deze slimme functie maakt het gemakkelijker om de juiste hoeveelheid pasta te bereiden zonder te veel verspilling.
Een spaghetti lepel is ideaal voor het afmeten van porties pasta. Het gat in het hart van de lepel is precies groot genoeg voor een enkele portie spaghetti per persoon. Hiermee maak je het koken van pasta gemakkelijk en zorg je ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid bereidt.
Een houten lepel helpt je om overkoken van pastawater te voorkomen. Leg de lepel simpelweg over de pan terwijl je pasta kookt. Het hout geleidt warmte minder goed, waardoor de luchtbellen in het kokende water tegen het hout stuiten en barsten, wat een overkook voorkomt. Ideaal voor een zorgeloze kookervaring!