Sony - Xperia 1 VI - 5G - 256GB - Black

4671713
2011.40
Je kunt 402 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Sony - Xperia 1 VI - 5G - 256GB - Black
2011.40
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 1505.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een display dat tot leven komt
Maak kennis met de Sony Xperia 1 VI, de nieuwste toevoeging aan de Xperia-familie die je meeneemt naar een nieuwe dimensie van mobiele technologie. Met een verbluffend 6.5-inch 4K HDR OLED-scherm, dompel je jezelf onder in een wereld van ongeëvenaarde helderheid en levendigheid, waar elk detail tot leven komt met verbluffende precisie.

Prachtige beelden vastleggen met ongekende details
Dankzij de geavanceerde Triple Camera-set-up, ontwikkeld in samenwerking met de expertise van Sony's Alpha-ingenieurs, leg je elk moment vast met professionele kwaliteit. Van adembenemende landschapsfoto's tot gedetailleerde portretten, de Xperia 1 VI levert consistente, hoogwaardige resultaten, zelfs bij weinig licht.

Geavanceerde prestaties
Onder de motorkap zorgt de krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip ervoor dat de Xperia 1 VI moeiteloos multitaskt en de meest veeleisende apps en games aan kan. Met 5G-connectiviteit ben je altijd verbonden met de snelste netwerken, waar je ook gaat.

Langdurige batterij en supersnel opladen
Geniet van een naadloze gebruikerservaring dankzij het strakke en intuïtieve Android 14-besturingssysteem, aangevuld met Sony's eigen aanpassingen voor een gepersonaliseerde touch. Met een royale batterijcapaciteit en ondersteuning voor snelladen, hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van stroom tijdens je drukke dagen.

Met een verfijnd ontwerp dat vakmanschap en elegantie uitstraalt, is de Sony Xperia 1 VI een statement van stijl en innovatie. Of je nu werkt, creëert of ontspant, deze smartphone past zich moeiteloos aan aan jouw levensstijl en behoeften.

In de doos:

  • Toestel
  • Snelstartgids
  • Simnaald

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • EAN: 4589771650158

Beoordelingen

Gesponsorde producten