Sony - Xperia 1 V - 5G - 256GB - Green

4671715
1677.95
Je kunt 335 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Sony - Xperia 1 V - 5G - 256GB - Green
1677.95
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 1280.61
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Krachtige Prestaties en Efficiëntie
Aangedreven door de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor, biedt de Xperia 1 V moeiteloze multitasking en een vloeiende gebruikerservaring, zelfs bij de zwaarste apps en games. Met 12 GB RAM en 256 GB uitbreidbare opslagruimte heb je meer dan genoeg kracht en ruimte voor al je behoeften.

Filmische Beeldkwaliteit en Audio
Breng je video's tot leven met de Cinematography Pro-modus, geïnspireerd door Sony's professionele CineAlta-camera's. Leg films vast in 21:9 bioscoopformaat en ervaar uitzonderlijke beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid. In combinatie met het Dolby Atmos-geluid, geoptimaliseerd in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, biedt de Xperia 1 V een meeslepende kijk- en luisterervaring.

Innovatief Ontwerp en Duurzaamheid
Met een slank, minimalistisch ontwerp, is de Xperia 1 V niet alleen een lust voor het oog, maar ligt hij ook perfect in de hand. De smartphone is uitgerust met Corning Gorilla Glass Victus aan de voor- en achterkant en is water- en stofbestendig (IP65/IP68), waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Ongekende Batterijduur en Opladen
Geniet langer van je content met de 5000 mAh-batterij van de Xperia 1 V, die gemakkelijk een volle dag meegaat. En met de snelle oplaadmogelijkheden kun je snel weer aan de slag als je batterijniveau laag is. Daarnaast ondersteunt de Xperia 1 V draadloos opladen, wat gemak toevoegt aan je dagelijks leven.

Naadloze Connectiviteit en Veiligheid
Blijf verbonden met de wereld om je heen dankzij de 5G-connectiviteit en Wi-Fi 6E ondersteuning, voor ongeëvenaarde snelheid en stabiliteit. En met de geïntegreerde vingerafdrukscanner en gezichtsherkenningstechnologie, zijn je gegevens altijd veilig en gemakkelijk toegankelijk. behoeften.

In de doos:

  • Toestel
  • Snelstartgids
  • Simnaald

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • EAN: 4589771648742

Beoordelingen

Gesponsorde producten