Sleutelhanger Steen-papier-schaar

4588001
16.84
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Sleutelhanger Steen-papier-schaar
16.84
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Toi-Toys Sleutelhanger Ei Steen-papier-schaar Spel

Ben je toe aan een leuke en originele sleutelhanger? De Toi-Toys Sleutelhanger Ei met het populaire steen-papier-schaar spel is precies wat je zoekt! Deze vrolijke sleutelhanger maakt je sleutelbos niet alleen kleurrijk, maar ook erg gezellig. Altijd een spelletje bij de hand, waar je ook bent.

Speelgoed en Sleutelhanger in Één

Met deze sleutelhanger van Toi-Toys heb je altijd een leuk spelletje bij de hand. De sleutelhanger bevat een spannend steen-papier-schaar spel in de vorm van een ei. Trek het ei open en speel met je vrienden of familie. Het spel is eenvoudig, maar blijft altijd leuk en uitdagend.

Geschikt Voor Elke Smaak

De Toi-Toys Sleutelhanger komt in verschillende kleuren, waardoor er altijd een exemplaar is dat bij je past. Of je nu van fel geel of zacht blauw houdt, je vindt altijd een kleur die je leuk vindt. Bovendien is het materiaal gemaakt van papier, waardoor het licht en makkelijk mee te nemen is.

Product Specificaties
  • categorie: sleutelhanger
  • merk: Toi-Toys
  • kleur: verschillende
  • materiaal: papier
Waarom Kiezen Voor Toi-Toys Sleutelhanger Ei?

Naast het feit dat deze sleutelhanger er heel leuk uitziet, is hij ook functioneel. Je raakt je sleutelbos niet meer kwijt en je hebt altijd een spelletje bij de hand. Ideaal voor onderweg, tijdens het wachten of gewoon voor een kort moment van plezier.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de Toi-Toys Sleutelhanger Ei met steen-papier-schaar spel toe aan je winkelmandje en maak je sleutels meteen een stuk leuker!

Productspecificaties

  • Merk: Toi-Toys
  • EAN: 8714627009705

Beoordelingen

Gesponsorde producten