Skater XL - Nintendo Switch

4488178
39.11
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Skater XL - Nintendo Switch
39.11
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij klaar om de straten te veroveren en je eigen skateboardlegende te creëren? In Skater XL voor Nintendo Switch stap je binnen in de opwindende wereld van skateboarden. Ontdek de ultieme skateboardsimulatiegame die je naar het asfalt van legendarische skateplekken over de hele wereld brengt!

Realistische skateboarding mechanics

Skater XL onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde realisme en gedetailleerde skateboardmechanica. Bestuur je skateboard met precisie dankzij de innovatieve dual-stick besturing, waarmee je elk aspect van je tricks en bewegingen kunt aanpassen. Voel de vrijheid en controle terwijl je de vetste tricks uitvoert en jouw unieke stijl ontwikkelt. Bovendien heeft Easy Day Studios, na jaren van ontwikkeling, een zeldzaam vloeiende 60 FPS-ervaring weten te optimaliseren, zowel in de handheld- als dock-modus. Dit alles terwijl het kenmerkende, op fysica gebaseerde gameplaygevoel behouden blijft waar al meer dan 1 miljoen gamers van hebben genoten.

Ontdek iconische skate locaties

Verken iconische skate-locaties gebaseerd op echte plekken in de VS, zoals Downtown Los Angeles, de beroemde West-LA Courthouse en de straten van San Francisco. Elk gebied is zorgvuldig ontworpen om je de ultieme skate-ervaring te bieden, compleet met talloze spots om te ontdekken en te skaten.

Pas jouw skater aan

Skater XL geeft je de vrijheid om je skater en skateboard volledig aan te passen. Kies uit een breed scala aan skateboards, wielen, trucks en kleding van bekende merken om je eigen unieke look te creëren. Jouw stijl, jouw regels!

Online skaten of chillen

Ga online met maximaal 10 vrienden en beleef de straatervaring, stel samen lijnen op, bekijk andere spelers terwijl ze sessies doen of verken gewoon de omgeving met je crew.

Uitgebreide mod catalogus

Sluit je aan bij de Skater XL-community en krijg toegang tot duizenden door gebruikers gegenereerde maps, skins en mods. Aangedreven door Mod.io krijg je als Switch-speler direct toegang tot een enorme verzameling mods van gepassioneerde makers en fictieve skatemerken. Naast de officiële content kun je de perfecte look vinden of de nieuwste uitrusting downloaden in de meest uitgebreide skatecontentbibliotheek ooit.

Speel als skate profs

Kies uit bekende professionals zoals Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith en Tom Asta, elk met hun eigen specifieke uitrusting die hun unieke stijl weerspiegelt.

Naadloze replays en deelbare highlights

Leg je beste tricks vast met de ingebouwde replay-functie en deel ze met je vrienden. Maak indrukwekkende video's van je sessies, complete met cinematografische camerahoeken en slow-motion effecten. Laat de wereld jouw skatevaardigheden zien!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk hier de trailer van Skater XL voor Nintendo Switch!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 0884095213923
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten