Sinocare Safe AQ Voice - Professionele Glucosemeter - mmol/L - Bloedsuikermeter Incl. 50 teststrips & 50 naalden

4685128
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sinocare Safe AQ Voice - Professionele Glucosemeter - mmol/L - Bloedsuikermeter Incl. 50 teststrips & 50 naalden
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving

De Sinocare Safe AQ Voice Glucosemeter geeft u binnen 5 seconden direct inzicht in uw bloedsuikergehalte met de waarde: mmol/L. De meter wordt prik klaar geleverd in een BOMVOL pakket, zodat u direct kunt beginnen met testen!

Specificaties:

Testtijd: 5s

Bloedvolume: 0.6ul

Geheugen: 10 testresultaten

Meetwaarde: mmol/L

Testbereik: 1.1 – 33.3 mmol/L

Bloedmonster: Veneus volbloed

Afmetingen: 84*60*26 mm

Batterijtype: 2 AAA alkaline batterijen

Levensduur: 10 jaar

Verpakkingsinhoud Sinocare Safe AQ Voice:

1x Sinocare Safe AQ Voice meter (mmol/L)

1x Sinocare prikpen

1x 50 teststrips

1x 50 lancetten

1x Indicatiekaart

1x gebruikshandleiding

1x Instructie handleiding

Sinocare safe AQ Voice glucosemeter:

De Sinocare Safe AQ Voice meter is efficiënt en gebruiksvriendelijk, met een klik op de knop kunt u al beginnen met testen. Het grote scherm van de meter geeft een bloeddruppel icoon aan zodra u de teststrip heeft bevestigd. Met slechts 0.6ul bloedvolume geeft de meter u in al 5 seconden het testresultaat in de gebruikelijke waarde: mmol/L. Uw testresultaat wordt direct opgeslagen in het slimme geheugen, hierdoor kunt u eenvoudig uw testresultaten bekijken en vergelijken met elkaar! U hoeft ook nooit meer uw gebruikte teststrips handmatig te verwijderen, u drukt enkel op de lanceerknop en de teststrip schiet er automatisch uit.

Sinocare Prikpen

Pijnloos prikken is wat de sinocare prikpen doet! De pen zit vol met opties om het voor u zo prettig mogelijk te maken. De hoge snelheidsinjectie zorgt ervoor dat u niks door heeft van de prik. U kunt zelf kiezen uit negen aanpasbare prikstanden, hierdoor zit er altijd een prettige prikstand tussen voor u! De verticale lancering zorgt ervoor dat u altijd veilig kunt prikken.

Multifunctionele etui met veel opbergruimte

Georganiseerd te werk gaan is erg belangrijk wanneer u werkt met een glucosemeter! Wij leveren dan ook een handige etui mee met veel opbergruimte zodat u altijd uw spullen kunt opbergen en het nooit meer kwijtraakt. Door middel van de etui kunt u overal uw bloedsuikergehalte meten om altijd op de hoogte te blijven.

50 teststrips & 50 lancetten

U kunt direct beginnen met testen voor de aankomende anderhalve maand. De slimme teststrips vereisen slechts 0.6ul bloedvolume, hierdoor is een mini druppel bloed al voldoende om betrouwbaar test resultaat te krijgen! Hoge precisie, Geavanceerde elektrodestrips voorkomen interferentie door zuurstofvariaties in het bloed. Lever elke keer nauwkeurige testresultaten.De naalden en teststrips zitten verzegeld verpakt, zodat u er zeker van bent dat u nieuw en betrouwbaar test materiaal gebruikt.

Instructies bij elke handeling

Gebruikt u voor het eerst een glucosemeter? Of bent u een andere meter gewend? Dit is geen enkel probleem! U kunt de glucosemeter en prikpen eenvoudig installeren en gebruiken door middel van de instructie handleiding, met stapsgewijze afbeeldingen zodat u precies weet wat u moet doen om veilig en gemakkelijk te testen! U kunt zelfs uw eigen testresultaat vergelijken met de indicatiekaart, hierdoor zie je direct of uw bloedsuikergehalte op een gezonde waarde zit.

Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Wij adviseren u om voor gebruik de bijsluiter en/of etiket informatie goed te lezen.

Twijfelt u aan uw gezondheid, raadpleeg altijd eerst uw huisarts! De glucosemeter is uitsluitend bedoeld om uw bloedsuikergehalte te controleren.

Productspecificaties

  • Merk: Sinocare
  • EAN: 8720813960903

Beoordelingen

Gesponsorde producten