Shark Stoomreiniger - 3 Stoom Standen - Geschikt voor alle harde vloeren - S8201EU

4687525
179.99
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Shark Stoomreiniger - 3 Stoom Standen - Geschikt voor alle harde vloeren - S8201EU
179.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stap binnen in een wereld van moeiteloos schoonmaken en stralend schone vloeren met de Shark Steam & Scrub S8201EU met Steam BlasterTechnologie! Deze moderne stoomreiniger biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook handige functies voor een schoonmaakervaring van topklasse.

Met zijn krachtige stoom en slim ontworpen draaiende pads, verwijdert de Shark Steam & Scrub vuil tot wel 3 keer beter dan gewone stoommoppen, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken geen schijn van kans hebben. Voor hardnekkige vlekken activeer je met gemak de Steam Blaster door simpelweg op de knop te drukken, voor een krachtige stoomkracht die vuil moeiteloos verwijdert.

Het gebruiksgemak staat voorop: de draaiende pads scrubben meer dan 150 keer per minuut, terwijl moeiteloos door het huis kan worden bewogen. De bediening is eenvoudig met knoppen op de machine.

Ontdek de kracht van de Shark Steam & Scrub met 3 handige stoomstanden:

  • Licht: perfect voor snel schoonmaken en verfrissen van je vloeren.
  • Normaal: ideaal voor dagelijks onderhoud om je vloeren schoon en fris te houden.
  • Diep: biedt grondige reiniging voor hardnekkig vuil, waardoor je vloeren er weer als nieuw uitzien.

En dankzij de krachtige LED lampjes zie je zelfs het kleinste vuil, waardoor je altijd een perfect schoon resultaat behaalt. Geen enkel stofje of vlekje blijft onopgemerkt!

Of je nu hardhout, tegels, marmer, steen, laminaat of vinyl hebt, de Shark Steam & Scrub is geschikt voor alle harde vloeren. Geniet van uitstekende schoonmaakprestaties en 99.9% bacteriële verwijdering zonder dat je daarvoor chemische middelen hoeft te gebruiken.

Klaar om je schoonmaakroutine te verbeteren? Ontdek waarom de Shark Steam & Scrub S8201EU de nieuwe norm is voor schoonmaken en desinfecteren.

Productspecificaties

  • Merk: Shark
  • EAN: 0622356287708
  • Vermogen (Watt): 1200.0
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten