Shark Snoerloze Steelstofzuiger - Automatisch Leeg Systeem - BU3521EU

4672463
349.99
Je kunt 69 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Shark Snoerloze Steelstofzuiger - Automatisch Leeg Systeem - BU3521EU
349.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ultieme Reinigingskracht: Draadloze Stofzuiger met Automatische Leegfunctie

Altijd Klaar, Altijd Opgeladen

Deze vernieuwende draadloze stofzuiger is altijd gereed voor een grondige schoonmaak. Hij leegt automatisch en laadt op wanneer hij in het oplaadstation staat, waardoor handmatig legen na elke reiniging niet meer nodig is.

Lichtgewicht Ontwerp

Met zijn lichte ontwerp beweegt deze stofzuiger soepel door het huis. De stofzuiger is gemakkelijk te bewegen, waardoor eenvoudig gereinigd kan worden onder meubels en op moeilijk bereikbare plekken. Met een simpele klik transformeert hij tot een handstofzuiger, ideaal voor snel opruimen en reinigen van verschillende oppervlakken.

Langdurige Prestaties

De stofzuiger biedt een indrukwekkende gebruiksduur van maximaal 40 minuten op een volle acculading, zodat het hele huis grondig kan worden gereinigd zonder onderbrekingen. Of het nu gaat om het opfrissen van vloerkleden, het stofzuigen van harde vloeren of het schoonmaken van meubels, deze stofzuiger biedt de kracht en duurzaamheid die nodig zijn.

Verbeterde stofcontrole

Na elke reiniging minimaliseert de stofzuiger de stofuitstoot. Fijne stofdeeltjes en allergenen worden veilig opgesloten in het stofreservoir, waardoor ze niet terug in de lucht worden gebracht tijdens het legen. Zo zorgt de stofzuiger voor een schoner en gezonder binnenklimaat.

Verbeterde filtering

Dankzij HEPA-filtratie en een anti-allergene afdichting vangt en houdt de stofzuiger meer dan 99,97% van stof en allergenen vast. Zelfs de kleinste deeltjes, tot 0,3 micron groot, worden betrouwbaar gefilterd, wat resulteert in merkbaar schonere en frissere lucht in huis.

Automatische Aanpassing aan Verschillende Vloertypes

De stofzuiger past automatisch de borstelsnelheid aan voor diepe reiniging van tapijten en optimale prestaties op harde vloeren. Of er nu wordt overgeschakeld van tapijt naar harde vloer of andersom, er kan worden vertrouwd op de juiste instellingen voor een grondige reiniging, zonder dat er iets hoeft te worden aangepast.

Productspecificaties

  • Merk: Shark
  • EAN: 0622356297615
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 40
  • Geschikt voor type vloer: Alle vloertypen

Beoordelingen

Gesponsorde producten