Set van 2 Poef Velvet Cubic – Blauw

4641513
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer je leefruimte met een vleugje luxe en veelzijdigheid met onze Set van 2 Poef Velvet Cubic in een verbluffende blauwe tint. Deze poefs combineren verfijning met comfort, waardoor ze een onmisbaar element worden in elk eigentijds interieur.

Vervaardigd van hoogwaardig fluweel, bieden deze poefs een zijdezachte aanraking en een weelderige uitstraling, ideaal om te ontspannen na een drukke dag. Het kubusvormige ontwerp voegt een moderne flair toe aan elke ruimte, terwijl de diepe blauwe kleur een gevoel van rust en sereniteit toevoegt aan je decor.

Dankzij hun compacte formaat zijn deze poefs veelzijdig inzetbaar, dienend als extra zitplaatsen, voetenbankjes of decoratieve accenten. Plaats ze in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer voor een directe upgrade van de sfeer.

Met hun duurzame constructie en zorgvuldige afwerking beloven deze poefs langdurige functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht. Voeg een vleugje verfijning toe aan je leefruimte met onze Set van 2 Poef Velvet Cubic in betoverend blauw en creëer een oase van comfort en stijl in je huis.

MATERIAAL:
Polyester & Wood

BEKLEDING:
Velvet

KLEUR:
Blauw

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Met een vochtige doek afnemen. Erna afdrogen met een droge doek.

AFMETING:
L36 x B36 x H35 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097357358360
  • Materiaal: Fluweel
  • Afmeting (cm): 36x36x36x35 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 36.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten