Senza USB-C / USB Laadkabel met LED Kerstverlichting

3942542
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AmazingDEALs
4 Sterren
Senza USB-C / USB Laadkabel met LED Kerstverlichting
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Senza USB-C / USB Laadkabel met LED Kerstverlichting - Breng de Magie van Kerst naar Jouw Oplaadmomenten!

Wil jij je telefoon opladen op een feestelijke manier? De Senza USB-C / USB laadkabel met LED kerstverlichting is de perfecte toevoeging aan jouw accessoirecollectie. Deze vrolijke en kleurrijke oplader brengt de magie van Kerstmis rechtstreeks naar jouw telefoonlader. Ontdek de charme van sfeervolle LED lampjes in het rood, geel, blauw en groen die oplichten terwijl je telefoon wordt opgeladen.

Kenmerken:

Universele USB-C Aansluiting: Deze oplader is uitgerust met een handige USB-C aansluiting, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan apparaten. Of je nu een laptop, computer of USB-adapter gebruikt, de Senza laadkabel past perfect in jouw digitale wereld.

Kerstige Sfeerverlichting: De zwarte kabel is voorzien van 10 LED lampjes in klassieke Kerstkleuren, waardoor het opladen van je telefoon een feestelijke ervaring wordt. Transformeer je laadmomenten in een magisch schouwspel van kleuren.

Hoogwaardig LED Materiaal: De LED lampjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Geniet van betrouwbare prestaties en een langere levensduur, zodat je keer op keer van de kerstsfeer kunt genieten.

Praktische Afmetingen: In gebruik heeft de laadkabel een lengte van ongeveer 125 cm, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt terwijl je telefoon wordt opgeladen.

Specificaties:

- Kleur: Zwarte kabel met 10 LED lampjes in Kerstkleuren
- Materiaal: LED
- Lengte kabel in gebruik: 125 cm
- Afmetingen in verpakking: 22 x 7,5 x 2,5 cm

Breng de warmte en gezelligheid van Kerstmis naar je oplaadmomenten met de Senza USB-C / USB laadkabel met LED kerstverlichting. Bestel nu en maak van elk laadmoment een feestelijke ervaring!

Ook erg leuk om cadeau te geven!

Productspecificaties

  • Merk: SENZA
  • EAN: 8720039671218

Beoordelingen

Gesponsorde producten