Sence Babydoekjes Sensitive 72 stuks

2605665
10.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Sence Babydoekjes Sensitive 72 stuks
10.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sence Babydoekjes Sensitive 72 stuks

Bij Massamarkt weet je zeker dat je jouw kleintje de beste zorg biedt. Ontdek de Sence Babydoekjes Sensitive, verpakt per 72 stuks. Deze zachte doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van je baby. Voel de kwaliteit en geniet van het gemak dat deze doekjes bieden.

Waarom kiezen voor Sence Babydoekjes Sensitive?

Wanneer het aankomt op de gevoelige huid van je baby, wil je alleen het beste. Sence Babydoekjes Sensitive zijn ontworpen voor de zachte, dagelijkse reiniging van je kleintje. Ze zijn mild en bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor ze perfect zijn voor de tere huid.

Deze babydoekjes zijn niet alleen effectief, maar ook praktisch. De verpakking met 72 stuks zorgt ervoor dat je altijd voldoende doekjes bij de hand hebt. Dit maakt ze ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg. Met Sence Babydoekjes Sensitive maak je snel en efficiënt schoon, zonder gedoe.

Kenmerken van Sence Babydoekjes Sensitive
  • Merk: Sence
  • Van gerecycled materiaal: nee
  • Recyclebaar: nee
  • Duurzaam: nee
Over Sence Billendoekjes

Sence staat bekend om hun kwalitatieve producten, gemaakt met zorg en aandacht voor jou en je baby. Hoewel deze doekjes niet van gerecycled materiaal zijn, niet recyclebaar en niet duurzaam, bieden ze wel de zachtheid en effectiviteit die je zoekt. De focus ligt op het bieden van comfort en huidvriendelijke verzorging.

Bestel nu bij Massamarkt

Productspecificaties

  • Merk: Sence
  • Artikelnummer: 0004500
  • EAN: 8718924873403

Beoordelingen

Gesponsorde producten