Sea of Stars - Nintendo Switch

4653222
40.17
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Sea of Stars - Nintendo Switch
40.17
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sea of Stars voor Nintendo Switch is een liefdevolle ode aan de klassieke Japanse RPG's, doordrenkt met een moderne flair! Het spel omarmt de kernprincipes van turn-based gevechten, diepgaande verhalen en uitgebreide verkenning, terwijl het tegelijkertijd een golf van nostalgisch plezier uit onze jeugdige game-ervaringen opwekt.

Children of Solstice: beheers de Eclipse magie!

In het hart van Sea of Stars draait alles om de Children of the Solstice, twee bijzondere individuen die de zeldzame kracht van Eclipse Magic bezitten. Deze kracht, ontstaan uit de samensmelting van zon en maan, is de enige tegenkracht tegen de verschrikkelijke creaties van de beruchte alchemist, The Fleshmancer. Betreed hun schoenen en leer de diepten van Eclipse Magic kennen terwijl je de wereld redt van duistere bedreigingen.

Ontdek diepgaande turn-based gevechten

Het spel biedt boeiende turn-based gevechten die verder gaan dan alleen strategie. Beheers getimede treffers, ontwikkel combo-aanvallen, maak gebruik van boosting om je vaardigheden te versterken, ontdek verschillende soorten schade en leer vijandelijke spreuken te breken om de bovenhand te krijgen in elk gevecht.

Onbelemmerd verkennen

Sea of Stars verwelkomt je in een uitgestrekte wereld vol mogelijkheden tot onbelemmerde verkenning. Zwem door kristalheldere wateren, beklim torenhoge bergen, spring over ravijnen en hijs jezelf op mysterieuze wijze omhoog terwijl je naadloos tussen locaties reist. Elk hoekje van de wereld is doordrenkt met geheimen en uitdagingen, klaar om ontdekt te worden.

Kom terecht in een verhaalrijk avontuur

Het avontuur van Sea of Stars is doordrenkt met een rijk verhaal dat wordt verteld door tientallen fascinerende personages en diepgaande verhaallijnen. Ontmoet bondgenoten die je zullen helpen in je queeste, terwijl je intrigerende mysteries onthult en emotionele banden smeedt die je reis kleur geven.

Van zeilen, tot ontspannen!

Maar Sea of Stars biedt meer dan alleen epische avonturen. Neem een welverdiende pauze van je queeste door te gaan zeilen op de open zee, nieuwe gerechten te koken met lokale ingrediënten, je visvaardigheden te testen in afgelegen wateren of gewoon te ontspannen in een sfeervolle taverne. Deze wereld is jouw speeltuin, klaar om verkend en ervaren te worden op jouw eigen tempo.

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk hier de trailer van Sea of Stars!

Productspecificaties

  • Merk: Mindscape
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Mindscape
  • EAN: 5056635607010
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten