Scrub Daddy microvezeldoeken - 2 stuks

4584136
4.99
Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Scrub Daddy microvezeldoeken - 2 stuks
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Scrub Daddy microvezeldoekjes hebben een formaat van 25 x 25 cm en zijn een veelzijdig hulpmiddel voor elk schoonmaakbehoefte. Ze zijn ontworpen om oppervlakken grondig te reinigen, stof op te vangen, vloeistoffen op te nemen en polijstmiddel gelijkmatig aan te brengen. Dankzij hun speciale microvezels verwijderen deze doekjes tot 99% van alle bacteriën, wat zorgt voor een hygiënisch schoon resultaat.

Deze microvezeldoeken zijn uiterst absorberend en kunnen worden gebruikt voor zowel natte als droge reiniging. Ze zijn ideaal voor het afnemen van stof, het schoonmaken van vloeren of het drogen van oppervlakken. De twee verschillende kleuren maken kleurgecodeerd schoonmaken mogelijk, wat helpt bij het voorkomen van kruisbesmetting en zorgt voor een georganiseerde schoonmaakroutine.

Met Scrub Daddy microvezeldoekjes worden schoonmaaktaken eenvoudiger en efficiënter. Ze bieden niet alleen een effectieve reiniging, maar hun duurzame kwaliteit garandeert langdurig gebruik, zelfs na meerdere wasbeurten



Productspecificaties

  • Merk: Scrub Daddy
  • Artikelnummer: 0017300
  • EAN: 5060481023351
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Kleur: Multikleur
Gesponsorde producten

Beoordelingen