Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray & Scrub Daddy

3863094
18.65
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray & Scrub Daddy
18.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze combinatiedeal haalt u in één aankoop een handige set in huis voor het gebruik. Goedkoper & tijdbesparend!

Laat het schuim van The Pink Stuff je vaat en oppervlakken transformeren en laat elke keer een sprankelend, schoon resultaat achter. Gewoon sprayen, afvegen en afspoelen.
Gebruiksaanwijzing:
Voor licht vervuilde vaat/oppervlakken gewoon besproeien en afspoelen met water. Voor zwaar vervuilde vaat/oppervlakken, gewoon sprayen, het roze schuim een ??paar minuten laten intrekken en dan wegvegen en afspoelen met water. Als u de vaat in de vaatwasser plaatst, zorg er dan voor dat de vaat volledig is afgespoeld.

Let op:
Mensen met een gevoelige huid moeten handschoenen dragen bij het gebruik van het product. Test bij twijfel altijd op een onopvallende plek. Niet geschikt voor gekwetste, geoliede, openporige, geverfde of gelakte houtoppervlakken.

Waarschuwing:
De Miracle Wash Up Spray veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Lees het etiket voor gebruik. Vermijd het inademen van dampnevel. Was verontreinigde huid grondig na hantering. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.

Hij ruikt net zo lekker als hij eruit ziet. Voedseldeeltjes spoelen weg met een paar keer knijpen onder warm stromend water. Scrub Daddy is zacht samendrukbaar en meer absorberend in warm water. In koud water is hij stevig en kan hij hardnekkig vuil verwijderen zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn FlexTexture® droogt binnen een uur zodat het niet gaat schimmelen en is onafhankelijk in het laboratorium getest om geuren tot 8 weken niet vast te houden. Veilig schrobben op meer dan een dozijn verschillende huishoudelijke oppervlakten waaronder glas anti aanbaklagen graniet keramiek hout en roestvrij staal. We hebben de tests gedaan zodat u dat niet hoeft te doen. De glimlach heeft een doel. Ja, hij is schattig, maar er is nog een reden waarom hij zo blij is je te zien. Maak in één beweging snel beide zijden van opscheplepels vorken messen en ander keukengerei schoon. 360 graden schrobben Scrub Daddy's ogen houden je vast, zodat je nooit meer een moeilijk bereikbare plek tegenkomt. Door zijn ronde vorm reinig je tegelijkertijd de zijkanten en onderkant kopjes, bekers en glazen. Wordt geleverd in orginele retailverpakking.

Pluspunten:
- Snijdt door vet
- Maakt je vaat en oppervlakken sprankelend schoon
- Veganistisch product

Pluspunten:
- Verwijderd hardnekkig vuil zonder agressieve chemicaliën
- Komt gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken

Specificaties:
- Inhoud: 400 ml
- Substantie: Vloeibaar
- Merk: Finish

Specificaties:
- Gewicht: 100g
- Kleur: Geel
- Materiaal: Polyetheen & Polypropyleen
- Merk: Scrub Daddy

Verpakkingsinhoud:
1x The Pink Stuff - Wash-Up Spray - 500 ml
1x Scrub Daddy - Gele Spons - Anti Kras

Productspecificaties

  • Merk: The Pink Stuff
  • EAN: 8720679836817
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 650.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten