SAVS Sprayblusser ABF 750ml + Ophangbeugel

4647791
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS Sprayblusser ABF 750ml + Ophangbeugel
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bij een brand wil je het liefst zo snel mogelijk handelen. Je kunt de eventuele schade of letsel enorm beperken met behulp van de juiste brandblusser. Deze 750ml schuim aerosol van het merk SAVS® is zeer geschikt voor A- (vaste stoffen zoals papier, hout en textiel), B- (vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen) én voor vetbranden (F).

De grote voordelen van de 750ml SAVS® sprayblusser:


Vorstvrij - Onze vorstvrije blusser zorgt ervoor dat je altijd op je blusapparaat kunt vertrouwen, ongeacht de weersomstandigheden.

Vetblusser - Deze blusser is ook geschikt voor klasse F branden (vetbranden). Dat maakt deze blusser zeer geschikt voor de keuken en/of horeca.

Minder nevenschade - Het voordeel van een schuimblusser ten opzichte van een poederblusser is dat er veel minder nevenschade ontstaat. Poeder veroorzaakt vaak grote schade aan elektrische apparaten.

Onderhoudsvrij - Deze blusser vereist geen onderhoud, waardoor je altijd verzekerd bent van een werkend apparaat zonder extra kosten of zorgen. Daarnaast heeft hij een minimale houdbaarheid van 3 jaar.

Veilige keuze - De hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur.

Handige opbergen - Dankzij het compacte formaat kun je deze blusser eenvoudig opbergen in je keuken, auto, boot, caravan of camper.

Handig ophangen
- Bevestig de blusser aan de muur door middel van de sterke ophangbeugel. Hiermee hang je de blusser op zodat je in geval van nood direct actie kunt ondernemen.

Is deze schuimblusser van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze sprayblusser van SAVS® kun je snel en veilig ingrijpen in geval van brand!

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • EAN: 8720985800908
  • Afmeting (cm): 8,5x2,9 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten