SAVS S10 Rookmelder Standalone 10 jaar 3-pack + RMAX

4691978
76.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS S10 Rookmelder Standalone 10 jaar 3-pack + RMAX
76.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een brand kan allesverwoestend zijn en brengt grote gevaren met zich mee voor jou, je geliefden en je bezittingen. Om ervoor te zorgen dat je tijdig gewaarschuwd wordt bij een beginnende brand, is een betrouwbare rookmelder onmisbaar. De SAVS S10 rookmelder biedt jou en je gezin die cruciale veiligheid.

 

SAVS S10 Rookmelder


De SAVS S10 rookmelder is een standalone apparaat uitgerust met een ingebouwde batterij die 10 jaar meegaat. Dankzij de nieuwste split-spectrum sensor reageert deze rookmelder snel en nauwkeurig op rook. Daarnaast beschikt hij over test- en stiltefuncties die eenvoudig te bedienen zijn met één enkele knop. Uniek aan de S10 is de infrarood sensor, waarmee je het alarm kunt uitschakelen met elke infrarood afstandsbediening die je in huis hebt.

De SAVS S10 rookmelder is ideaal voor verschillende ruimtes in je huis, zoals leeskamers, woonkamers, slaapkamers en gangen. Met zijn compacte formaat van 82 mm in diameter en 52 mm in hoogte, kun je de melder onopvallend ophangen, zonder dat hij storend opvalt. De rookmelder wordt geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding, waardoor de installatie en het gebruik eenvoudig zijn.

Eenvoudige montage
Deze rookmelder set bevat onze SAVS® magnetische montage set. Hiermee hang je je melder in slechts enkele seconden tegen het plafond! Super handig voor als je niet wilt boren.

 

Belangrijkste pluspunten:


Lange levensduur - De ingebouwde batterij gaat maar liefst 10 jaar mee, wat zorgt voor langdurige bescherming zonder de noodzaak om de batterij te vervangen.

Geavanceerde sensor - De split-spectrum sensor zorgt voor snelle en nauwkeurige rookdetectie.

Test- en stiltefuncties - Met een enkele knop kun je de rookmelder testen of stilzetten.

Infrarood sensor -  Dankzij de infrarood sensor kun je de rookmelder uitschakelen met elke infrarood afstandsbediening in huis.

Veilige keuze - Deze rookmelder voldoet aan de huidige wetgeving en de Europese NEN14606 normen. Ook bezit de melder het respectabele TÜV kwaliteitscertificaat.

Is deze rookmelder van SAVS, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de SAVS S10 rookmelder ben je de komende 10 jaar verzekerd van betrouwbare brandveiligheid. 

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 3
  • EAN: 8720985800977
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 6x5,2 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten