SAVS S10 Rookmelder 2-pack + C10 Koolmonoxidemelder

4695863
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS S10 Rookmelder 2-pack + C10 Koolmonoxidemelder
79.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Zorg voor de ultieme veiligheid in je huis met deze complete brandpreventie set bestaande uit twee SAVS S10 rookmelders en één SAVS C10 koolmonoxidemelder. Deze bundel biedt uitgebreide bescherming tegen zowel brand als koolmonoxide.

S10 Rookmelder (2 stuks)
De SAVS S10 rookmelder is een geavanceerde standalone rookmelder uitgerust met een ingebouwde batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Met de nieuwste split-spectrum sensor reageert deze rookmelder snel en nauwkeurig op rook, waardoor je tijdig wordt gewaarschuwd bij brandgevaar. Dankzij de infrarood sensor kun je de melder eenvoudig uitschakelen bij een vals alarm met elke infrarood afstandsbediening die je in huis hebt.

Toepasbaarheid: Ideaal voor leeskamers, woonkamers, slaapkamers en gangen. Met zijn compacte formaat (82 mm diameter en 52 mm hoogte) is de melder discreet te plaatsen.
Eenvoudige montage: Bevestig de rookmelder eenvoudig aan het plafond met het meegeleverde montagemateriaal.
Certificeringen: Voorzien van NEN 14604 en het prestigieuze Duitse TÜV kwaliteitscertificaat.
Gebruiksvriendelijk: Test- en stiltefuncties met één enkele knop en uitgebreide Nederlandse handleiding voor eenvoudige installatie en gebruik.

C10 Koolmonoxidemelder (1 stuk)

De SAVS C10 koolmonoxidemelder is een betrouwbare standalone melder met een vervangbare batterij van 10 jaar en een LCD-display dat de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht toont. De Figaro® sensor zorgt voor snelle en nauwkeurige detectie, en de melder heeft een piekgeheugenfunctie om eerdere metingen terug te kunnen kijken.

Cruciaal hulpmiddel: Koolmonoxide is een kleur- en reukloos gas dat levensbedreigend kan zijn. Deze melder waarschuwt tijdig zodat je snel actie kunt ondernemen.
Eenvoudige montage: Bevestig de koolmonoxidemelder aan de muur met het meegeleverde montagemateriaal. Ook eenvoudig op een kast te plaatsen.
Certificeringen: Voorzien van NEN 50291 en het prestigieuze Duitse TÜV kwaliteitscertificaat.
Gebruiksvriendelijk: Test- en stiltefuncties met één enkele knop, een LCD-display, en een uitgebreide Nederlandse handleiding voor eenvoudige installatie en gebruik.

Met deze bundel haal je producten van hoge kwaliteit in huis die voorzien zijn van de nodige certificeringen en kwaliteitskeurmerken. Of je nu gaat voor de snelle en nauwkeurige rookdetectie van de S10 rookmelders of de essentiële bescherming tegen koolmonoxide met de C10 melder, deze bundel zorgt ervoor dat jouw leefomgeving veilig blijft.

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 3
  • EAN: 8720985801158
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 15,5x5,2 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten