SAVS H10 Hittemelder 2-pack

4691986
53.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS H10 Hittemelder 2-pack
53.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een brand kan allesverwoestend zijn en brengt grote gevaren met zich mee voor jou, je geliefden en je bezittingen. Om ervoor te zorgen dat je tijdig gewaarschuwd wordt bij een beginnende brand, is een betrouwbare hittemelder onmisbaar. De SAVS H10 hittemelder biedt jou en je gezin die cruciale veiligheid op plekken waar een rookmelder niet werkt.

SAVS H10 Hittemelder


De SAVS H10 hittemelder is een standalone apparaat uitgerust met een ingebouwde batterij die 10 jaar meegaat. Met de hoog-precieze thermische sensor activeert deze hittemelder een luid alarm bij klasse A1 branddetectie (54°C tot 65°C). Daarnaast beschikt hij over test- en stiltefuncties die eenvoudig te bedienen zijn met één enkele knop.

Deze hittemelder is ideaal voor rokerige, stoffige of vochtige gebieden waar traditionele rookmelders vaak valse alarmen geven, zoals keukens, zolders, garages en ketelruimtes. Met zijn compacte formaat kun je de melder onopvallend ophangen, zonder dat hij storend opvalt. De hittemelder wordt geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding, waardoor de installatie en het gebruik eenvoudig zijn.

Belangrijkste pluspunten:


Perfect voor lastige ruimtes - De hittemelder is ideaal voor ruimtes waar een rookmelder niet kan hangen. Denk aan keukens, garages, badkamers, werkplaatsen of ruimtes met veel stof.

Lange levensduur - De ingebouwde batterij gaat maar liefst 10 jaar mee, wat zorgt voor langdurige bescherming zonder de noodzaak om de batterij te vervangen.

Vroegtijdige detectie - De hittemelder slaat alarm vanaf een kritieke temperatuur van 54°C. Deze drempel voorkomt valse alarmen. De melder heeft een luid alarm van 85dB.

Test- en stiltefuncties - Met een enkele knop kun je de hittemelder testen of stilzetten.

Veilige keuze - Deze hittemelder voldoet aan de huidige wetgeving en de Europese normen. Ook bezit de melder het respectabele TÜV kwaliteitscertificaat.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 45 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Is deze hittemelder van SAVS, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de SAVS H10 hittemelder ben je de komende 10 jaar verzekerd van betrouwbare brandveiligheid.

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 8720985801080
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 10x4,7 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten