SAVS C10 Koolmonoxidemelder 2-pack

4691985
77.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS C10 Koolmonoxidemelder 2-pack
77.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een koolmonoxidevergiftiging kan levensbedreigend zijn en vormt een groot gevaar voor jou, je geliefden en je gezin. Om tijdig gewaarschuwd te worden voor de aanwezigheid van dit onzichtbare en geurloze gas, is een betrouwbare koolmonoxidemelder onmisbaar. De SAVS C10 koolmonoxidemelder biedt jou en je gezin die cruciale veiligheid.

SAVS C10 Koolmonoxidemelder


De SAVS C10 is een standalone koolmonoxidemelder met een vervangbare batterij die 10 jaar meegaat en een LCD-display dat de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht weergeeft. Met de Figaro® sensor reageert deze koolmonoxidemelder snel en nauwkeurig. Daarnaast beschikt hij over test- en stiltefuncties die eenvoudig te bedienen zijn met één enkele knop en een piekgeheugenfunctie zodat je kunt terugkijken of er CO is gemeten tijdens je afwezigheid.

Het plaatsen van een koolmonoxidemelder thuis is van essentieel belang omdat koolmonoxide een kleur- en reukloos gas is dat levensbedreigend kan zijn bij blootstelling. Deze melder waarschuwt tijdig voor dit gevaar, zodat je snel actie kunt ondernemen in geval van nood.

Belangrijkste pluspunten:


Langdurige bescherming - De vervangbare batterij gaat maar liefst 10 jaar mee, wat zorgt voor langdurige veiligheid zonder dat de batterij hoeft te worden vervangen.

Figaro® sensor - De geavanceerde sensor biedt snelle en nauwkeurige detectie van koolmonoxide.

LCD display - Het  LCD-display voorziet je van realtime informatie over de koolmonoxide waardes in de ruimte waar de melder hangt.

Test- en stiltefuncties - Met een enkele knop kun je de koolmonoxidemelder testen of het alarm stilzetten.

Veilige keuze - De C10 voldoet aan de actuele wetgeving en Europese normen voor koolmonoxidemelders. Ook is de melder voorzien van het gerenommeerde TÜV kwaliteitscertificaat.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 45 mm SAVS® magnetische montage set erbij. Je kunt de melder ook gemakkelijk op een kast zetten.

Is deze koolmonoxidemelder van SAVS, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de SAVS C10 koolmonoxidemelder ben je de komende 10 jaar verzekerd van betrouwbare bescherming tegen koolmonoxidevergiftiging.

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 2
  • EAN: 8720985801110
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 7x2,9 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten