Sandside Inlegzolen Heren en Vrouwen Steunzolen Platvoet Schoen Zooltjes Maat 43-44

4636737
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BY-CEECEE
5 Sterren
Sandside Inlegzolen Heren en Vrouwen Steunzolen Platvoet Schoen Zooltjes Maat 43-44
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je weleens last van vermoeide voeten en benen na een lange dag? Probeer dan eens de inlegzolen van Sandside! Deze schoeninlegzolen bieden de perfecte ondersteuning en comfort voor langdurig gebruik. Met de gel inlegzolen voel je je alsof je op wolken loopt en zorgen tevens voor extra demping tijdens het sporten. Maak van elke stap een genot met de inlegzolen van Sandside.

Voordelen

- Met de inlegzolen van Sandside blijven je voeten de hele dag fris en comfortabel
- Verwen je voeten met inlegzolen voor maximale ondersteuning
- Kan pijnlijke voeten tijdens het sporten, wandelen of staan voorkomen
- Kan verlichting geven bij pijnlijke voeten
- Voeg een extra laagje comfort toe aan je schoenen

Comfort en ondersteuning voor elke schoen

Ontdek het ultieme comfort en de ondersteuning die Sandside inlegzolen bieden voor al je schoenen. Of je nu op zoek bent naar inlegzolen voor sportschoenen, werkschoenen of gewoon je dagelijkse schoeisel, Sandside heeft het perfecte paar voor jou. Met onze gel demping, zorgen deze inlegzolen ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel blijven.

Bescherm je voeten

Als je last hebt van voetproblemen, zoals platvoeten, hielpijn of knieklachten, kunnen Sandside inlegzolen een wereld van verschil maken. Deze inlegzolen bieden extra ondersteuning aan je voeten, zodat de pijn vermindert kan worden en je comfortabel kunt bewegen. Verzorg je voeten met Sandside!

Verbeter je prestaties

Wil je je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Probeer dan Sandside sport inlegzolen! Deze inlegzolen zijn speciaal ontworpen voor sporters en bieden extra demping en ondersteuning voor je voeten tijdens het sporten. Of je nu hardloopt, voetbalt, volleybalt of een andere sport beoefent, Sandside sport inlegzolen kunnen ervoor zorgen dat je langer en beter kunt presteren.

Veelgestelde vragen over Inlegzolen van het merk Sandside

Hoe kan ik de Inlegzolen van Sandside het beste gebruiken?
Je kunt de Inlegzolen van Sandside eenvoudig in je schoenen plaatsen. Zorg ervoor dat je je schoenen eerst goed schoonmaakt voordat je de inlegzolen erin doet. Je kunt ze indien nodig op maat knippen voor een perfecte pasvorm.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Inlegzolen van Sandside?
De Inlegzolen van Sandside bieden verschillende voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor comfort en ondersteuning. Deze zolen helpen ook bij het absorberen van schokken, verminderen de druk op je voeten en kan pijnlijke plekken verlichten. Bovendien hebben ze een ademend ontwerp om overmatig zweten te voorkomen.

Kan ik de Inlegzolen van Sandside wassen?
Ja, je kunt de Inlegzolen van Sandside wassen. Het wordt aanbevolen om ze met de hand te wassen met een mild reinigingsmiddel en lauw water. Laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Vermijd het gebruik van een wasmachine of droger, omdat dit de kwaliteit van de zolen kan aantasten.

Kan ik de Inlegzolen van Sandside in verschillende soorten schoenen gebruiken?
Ja, de Inlegzolen van Sandside zijn geschikt voor verschillende soorten schoenen. Of je nu sportschoenen, sneakers, werkschoenen of laarzen hebt, je kunt deze inlegzolen gebruiken voor extra comfort en ondersteuning. Ze passen zich gemakkelijk aan de vorm van je voeten aan en bieden hetzelfde comfort in elke schoen die je draagt.

Productspecificaties

  • Merk: Sandside
  • EAN: 8720828380758
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Kunststof Microvezel Viscose

Beoordelingen

Gesponsorde producten