Samsung Q-series Cinematic Soundbar HW-Q990D (2024)

4663588
1299.00
Je kunt 259 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EP-Beerepoot
4 Sterren
Samsung Q-series Cinematic Soundbar HW-Q990D (2024)
1299.00
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 1261.58
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de Ultieme Bioscoopbeleving Thuis met de Samsung HW-Q990D (2024

Breng de magie van de bioscoop naar je woonkamer met de Samsung HW-Q990D (2024). Deze soundbar biedt een intense True Dolby Atmos-ervaring dankzij de vier omhoog gerichte speakers. Geluid komt van boven en van de zijkanten, waardoor je midden in de actie zit. De meegeleverde subwoofer met Acoustic Lens zorgt voor krachtige bastonen door de hele kamer.

Omring Jezelf met Meeslepend Geluid

De achterspeakers creëren een complete surround sound-opstelling, waardoor je ook geluid van achteren hoort en volledig opgaat in de film. SpaceFit Sound Pro past het geluid aan op basis van de akoestiek van de kamer, voor een kamervullende audio-ervaring. Stream eenvoudig je favoriete Netflix-series of Spotify-afspeellijsten via Chromecast.

Ongekend 11.1.4ch-Geluid

Met 11 voor- en surroundkanalen, een subwooferkanaal en vier opwaarts gerichte kanalen, word je omringd door geluid vanuit elke hoek. Q-Symphony-technologie zorgt voor een perfecte samenwerking tussen de TV en de soundbar, waardoor je geniet van geoptimaliseerd geluid uit alle kanalen.

Draadloze Dolby Atmos

Ervaar ultiem 3D-geluid zonder kabels, volledig geïntegreerd in Samsung TV's. De draadloze opwaarts gerichte achterspeakers reflecteren geluid van het plafond, waardoor je een echte bioscoopervaring thuis creëert.

Geavanceerde Geluidstechnologieën

Adaptive Sound past het geluid automatisch aan op basis van de content en het volume, terwijl de Active Voice Amplifier ervoor zorgt dat je elke dialoog duidelijk hoort, zelfs in drukke omgevingen. HDMI 2.1 en HDMI eARC zorgen voor een perfecte geluidservaring met 3D-surroundgeluidsformaten zoals Dolby Atmos.

Gebruiksgemak en Slimme Functionaliteiten

Bedien je soundbar met je stem via Google Assistant en Chromecast. Stream je favoriete muziek eenvoudig met AirPlay vanaf je Apple-apparaat. Verbind je soundbar draadloos met je TV via Wi-Fi of Bluetooth voor een naadloze kijkervaring. Met de SmartThings-app beheer je eenvoudig je geluidsinstellingen en verbind je andere slimme apparaten in huis.

De soundbar wordt altijd geleverd met:
  • Afstandsbediening inclusief batterijen
  • HDMI kabel
  • Muurbeugel
  • Achterspeakers
  • Subwoofer


Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8806095496450

Beoordelingen

Gesponsorde producten