Samsung HW-S801D Ultra Slim Soundbar Wit (2024)

4647673
742.00
Je kunt 148 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Samsung HW-S801D Ultra Slim Soundbar Wit (2024)
742.00
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 620.89
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Beleef de Ultieme Audiovisuele Ervaring met de Samsung HW-S801D Wit Soundbar

De Samsung HW-S801D Wit soundbar is de perfecte aanvulling op elk modern interieur dankzij het slanke en compacte Ultra Slim ontwerp. Deze stijlvolle soundbar staat niet alleen mooi in je woonkamer, maar levert ook indrukwekkende audioprestaties die je entertainment naar een hoger niveau tillen.

Met de ingebouwde Chromecast stream je eenvoudig je favoriete Netflix series en muziek van platforms zoals Spotify, rechtstreeks vanaf je televisie. Dit zorgt voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring waarbij je met één druk op de knop toegang hebt tot een wereld van entertainment.

Dankzij True Dolby Atmos geniet je van een meeslepende geluidservaring. Het geluid weerkaatst via het plafond en de muren naar je luisterpositie, wat resulteert in een indrukwekkend ruimtelijk geluid. Dit betekent dat je midden in de actie zit, of je nu kijkt naar een spannende film of geniet van een concert.

De geavanceerde SpaceFit Sound Pro technologie van de Samsung HW-S801D Wit soundbar gaat nog een stap verder. Deze technologie scant de grootte en akoestiek van je kamer en past het geluid automatisch aan voor de beste luisterervaring. Of je nu in een kleine studio of een ruime woonkamer zit, je geniet altijd van kamervullend geluid dat perfect is afgestemd op je ruimte, zonder dat het te hard klinkt.

Een andere innovatieve functie is Q-Symphony. Wanneer je de soundbar combineert met een compatibele Samsung televisie, werken de luidsprekers van de televisie en de soundbar samen voor een rijkere, diepere geluidsweergave. Dit creëert een harmonieus geluid dat je helemaal onderdompelt in je favoriete shows en films. Je hoort details die je eerder misschien gemist hebt, zoals het zachte gefluister van de wind of het verre geroep van vogels.

De Samsung HW-S801D Wit soundbar biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp, maar ook een ongeëvenaarde geluidservaring. Van het streamen van je favoriete content tot het genieten van meeslepend geluid met Dolby Atmos en de kameroptimalisatie met SpaceFit Sound Pro, deze soundbar is een must-have voor elke entertainmentliefhebber. Verbeter je kijk- en luisterervaring vandaag nog met de Samsung HW-S801D Wit soundbar en ontdek hoe fantastisch je home entertainment kan zijn.

De soundbar wordt geleverd met:

  • Afstandsbediening met batterijen
  • HDMI kabel
  • Muurbeugel
  • Subwoofer

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8806095562780

Beoordelingen

Gesponsorde producten