Saints Row 4: Re-Elected (Code in a Box) - Nintendo Switch

4107652
20.03
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Saints Row 4: Re-Elected (Code in a Box) - Nintendo Switch
20.03
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Saints Row 4 Re-Elected voor Nintendo Switch ben jij de president van de Verenigde Staten! Je hebt 1 taak: alle inwoners van de aarde redden..

Let op: geen game disc inbegrepen. Download de game in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcode.

Domineer de stad als de President

Stap in de schoenen van de leider van de 3rd Street Saints en beleef een wild avontuur als de President van de Verenigde Staten in Saints Row 4: Re-Elected. Met buitenaardse invasies, superkrachten en een overvloed aan gekke wapens, staat de stad Steelport klaar voor totale chaos.

Beleef de chaos van Saints Row 4: Re-Elected

Na een catastrofale buitenaardse invasie - onder leiding van de beruchte overheerser Zinyak - werden de Saints vervoerd naar het hart van een bizarre Steelport-simulatie. Vechtend aan de zijde van oude en nieuwe kameraden en uitgerust met gekke wapens en superkrachten, moeten onze helden strijden om de mensheid uit de mentale greep van Papy Zinyak te redden. Het is aan jou om de planeet te redden van de kwaadaardige Zinyak en zijn buitenaardse rijk, allemaal in een geweldig open-wereldspel!

Ontdek ongekende superkrachten

Gebruik een scala aan superkrachten om de stad op jouw manier te domineren. Ren met ongelooflijke snelheid, spring over gebouwen, gooi auto's met telekinese en gebruik je kracht om vijanden te verslaan. Deze krachten veranderen de manier waarop je Steelport ervaart en zorgen voor ongekend speelplezier.

Creër jouw ultieme personage

Creëer en personaliseer je ultieme personage met uitgebreide aanpassingsopties. Van het uiterlijk tot de kleding en wapens, jij bepaalt hoe jouw President eruitziet en vecht. Gebruik je stijl en vaardigheden om de stad te veroveren en indruk te maken op je vijanden.

Kom terecht in een hilarisch en boeiend verhaal

Saints Row 4: Re-Elected heeft een verhaallijn vol humor, actie en verrassingen. Vecht tegen buitenaardse vijanden, red de wereld en ontdek de hilarische en absurde momenten die de Saints Row-serie zo geliefd maken. Met talloze missies en zij-activiteiten is er altijd iets nieuws te beleven.

Verbeterde graphics en inclusief alle DLC

Geniet van verbeterde graphics en prestaties die de game nóg leuker maken. Saints Row 4: Re-Elected bevat ook alle eerder uitgebrachte DLC (25 DLC-packs!), waardoor je toegang hebt tot extra missies, wapens, voertuigen en meer. Deze packs omvatten het Dubstep Gun (Remix) Pack, het Presidential Pack, het Commander-In-Chief Pack en twee gevierde episodische verhaaluitbreidingen: 'Enter The Dominatrix' en 'How The Saints Save Christmas'! Dit betekent uren aan extra gameplay en nog meer manieren om chaos te veroorzaken!

Ontdek een unieke mix van actie, humor en superhelden!

Saints Row 4: Re-Elected biedt een unieke mix van open-wereld actie, humor en superhelden-gameplay. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, een leuk verhaal en verbeterde graphics is deze game een must-have voor fans van de serie en liefhebbers van actie-avonturen. Word de President, gebruik je superkrachten en red de wereld van buitenaardse bedreigingen!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Saints Row 4: Re-Elected!

Productspecificaties

  • Merk: Deep Silver
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Deep Silver
  • EAN: 4020628671112
  • Genre games: Actie
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten