RX Goods® Rode Rozen Beer in Luxe Geschenkdoos met Liefdes Ballonnen & Rozenblaadjes

4304766
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,7 Sterren
RX Goods® Rode Rozen Beer in Luxe Geschenkdoos met Liefdes Ballonnen & Rozenblaadjes
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb jij iets goed te maken met jouw geliefde of wil jij jezelf van jouw meest romantische kant laten zien? Dan gaat de rode rozen beer van RX Goods® jou zeker helpen! Met de luxe geschenkdoos, rozenblaadjes & de rode hart folie ballonnen zal jouw geliefde gegarandeerd versteld staan!

Verover zijn of haar hart!
Bij het verrassen van jouw geliefde wil je 100% zeker weten dat jij een cadeau geeft van uitstekende kwaliteit. Dankzij de luxe geschenkdoos zal de eerste indruk direct perfect zijn. Bij het zien van de rode rozen beer zal zijn of haar hart helemaal wegsmelten. Als jij vervolgens ook nog de meegeleverde rozenblaadjes verspreid en de rode hart folie ballonnen tevoorschijn haalt, weet jij zeker dat jouw cadeau meer dan geslaagd is!

Geschikt voor iedere gelegenheid
Naast het verrassen van jouw geliefde is de rode rozen beer ook geschikt voor verjaardagen, bruiloften of vriendschappen. Deze liefdevolle beer is ervoor gemaakt om aan te tonen dat je van iemand houdt of al het geluk toewenst. Er zal dan ook zeker een glimlach verschijnen op het gezicht van de persoon die de beer ontvangt. Een beregezellige sfeer is het gevolg!

Kies voor gemak
Dankzij de complete geschenkdoos heb je direct alle benodigdheden in huis om iemand te verrassen. Je hoeft enkel de rozenblaadjes te verspreiden, de ballonnen op te blazen en te wachten op het juiste moment om het cadeau te geven. Vervolgens weet jij zeker dat je met behulp van de roze rozen beer veel liefde zal terugkrijgen. Win-win!

Voordelen
- Uitstekende kwaliteit
- Luxe geschenkdoos
- Inclusief rode hart folie ballonnen, rozenblaadjes en bijbehorend rood lint
- Bespaar tijd, energie & geld

Specificaties
- Merk: RX Goods
- Hoogte: 25 cm
- Materiaal: Foam & Kunststof
- Aantal: 11 Stuks (Rozen beer, geschenkdoos, 8 hart folie ballonnen, 1000 rozenblaadjes & 2 rolletjes lint voor ballonnen)

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De rode rozen beer is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jouw geliefde zeker versteld zal staan! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Verras jouw geliefde en bestel vandaag nog de rode rozen beer!

Productspecificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094557373

Beoordelingen

Gesponsorde producten