Rossmax WF262 lichaamsanalyse weegschaal

4618640
39.90
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Rossmax WF262 lichaamsanalyse weegschaal
39.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Rossmax WF262 lichaamsanalyse weegschaal is een zeer uitgebreide weegschaal met bluetooth functionaliteit. De weegschaal heeft een strak en compact design en is eenvoudig in gebruik. Als u met uw voet een klein beetje druk uitoefent op de weegschaal gaat hij vanzelf aan en kunt u beginnen met meten. Als u klaar bent, schakelt de weegschaal zich vanzelf weer uit.

De Rossmax WF262 is een slimme Bluetooth-weegschaal die niet alleen uw gewicht meet, maar ook verschillende gegevens over de lichaamssamenstelling berekent/schat, zoals BMI (Body Mass Index), BMR (Basal Metabolic Rate), vetpercentage, spiermassa en uw visceraal vetgehalte. De resultaten kunt u vervolgens zien en analyseren op uw smartphone. Door de bluetoothfunctionaliteit is de Rossmax WF262 namelijk te koppelen met de Rossmax Healthstyle app op uw smartphone, waar alle gegevens worden verzamelt en weergegeven. Hier kunt u via duidelijke grafieken op een overzichtelijke wijze uw gewicht en andere gegevens in de gaten houden. Indien u graag wilt werken aan uw algemene fitheid, kunt u in de app hiervoor ook persoonlijke doelen instellen als stimulans om ze te halen.

Een soortgelijk model, maar dan zonder bluetooth is de Rossmax WF260. Dit is ook een lichaamsanalyse personenweegschaal van Rossmax, alleen kan deze niet worden verbonden met uw smartphone. Ook zit er een kleine verschil in de lichaamsanalysemogelijkheden. Zo kan de WF260 als extra het vochtgehalte en de botmassa meten, maar niet het visceraal vetgehalte, wat de WF262 weer wel kan.

Let op: Het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico’s opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur, zoals een pacemaker. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.

Productspecificaties

  • Merk: Rossmax
  • EAN: 4715139600422
  • Te bedienen via mobiele app: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten