Rolstoel voetenzak fleece gevoerd

3805988
50.52
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Rolstoel voetenzak fleece gevoerd
50.52
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De rolstoel gezellig is een ideaal kledingstuk dat bescherming biedt tegen wind en regen voor het onderlichaam van rolstoelgebruikers. Het heeft een achterpaneel dat is omzoomd met fleece voor extra comfort en warmte. Dankzij de extra grote ring met volledige lengte is het gemakkelijk toegankelijk en kan het eenvoudig worden aan- en uitgetrokken. Het achterpaneel is verlengd om tocht in de wervelkolom te voorkomen. Dit kledingstuk is ontworpen om op vrijwel alle handmatige rolstoelen te passen.

De rolstoel gezellig is het perfecte accessoire/kledingstuk voor rolstoelgebruikers die een hoge mate van onafhankelijkheid nodig hebben. Het is gemaakt van 100% waterdichte stof met een voering van polyester fleece. De bodemdiameter is 350 mm, de voorlengte is 1040 mm en de achterlengte is 1450 mm.

Met de rolstoel gezellig blijft u beschermd tegen de elementen en geniet u van extra comfort en warmte tijdens het gebruik van uw rolstoel. Het is een duurzaam en functioneel kledingstuk dat ontworpen is om aan uw behoeften te voldoen en u een aangename ervaring te bieden tijdens uw rolstoelritten.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196708926
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Fleece
  • Afmeting (cm): 290x39x10 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten