Rolling Square Wereldstekker Pocket Travel Adapter l Universele Reisstekker - USB en USB-C poort

4619024
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square Wereldstekker Pocket Travel Adapter l Universele Reisstekker - USB en USB-C poort
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

RollingSquare - Wereldstekker - Pocket Travel Adapter - Universele Reisstekker - USB en USB-C poort

Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Wil je ervoor zorgen dat je elektronische apparaten altijd kunnen worden opgeladen? Dan is de RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter de ideale oplossing voor jou. Deze universele reisstekker met USB- en USB-C-poorten is een onmisbare metgezel voor elke reiziger. In deze tekst ontdek je alles wat je moet weten over deze handige wereldstekker, inclusief de voordelen, specificaties en waarom hij onmisbaar is voor jouw volgende avontuur. 

De Voordelen van de Wereldstekker Pocket Travel Adapter van RollingSquare 

  • Wereldwijd te gebruiken  
  • Compact 
  • Minimaal design  
  • 1x USB-A, 1x USB-C 
  • Quick Charge 
  • Power Delivery   
  • Snelladen  
Compact en Universeel: RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter 

De RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter is een slim ontworpen reisstekker die reizigers de ultieme flexibiliteit biedt. Deze compacte adapter is geschikt voor gebruik in meer dan 150 landen over de hele wereld. Of je nu naar Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika of Afrika reist, deze adapter zorgt ervoor dat je elektronische apparaten altijd kunnen worden opgeladen. 

Dubbele USB-Poorten voor Gemakkelijk Opladen 

Een van de opvallende kenmerken van deze wereldstekker is het feit dat hij is uitgerust met twee USB-poorten: één standaard USB-poort en één USB-C-poort. Hierdoor kun je niet alleen je smartphone, tablet, camera, en andere apparaten opladen, maar ook apparaten met USB-C-connectiviteit, zoals moderne laptops. Dit betekent dat je geen extra adapters of kabels hoeft mee te nemen, waardoor je bagage lichter blijft en je je geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteitsproblemen. 

Compact en Draagbaar Ontwerp voor Onderweg 

De RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de adapter gemakkelijk in je zak, tas of reisbagage past zonder veel ruimte in beslag te nemen. Daardoor is de wereldstekker de perfecte metgezel voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die vaak onderweg zijn. 

Veilig en Betrouwbaar Opladen 

Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van deze wereldstekker. De adapter is voorzien van ingebouwde beveiligingen tegen oververhitting, overstroom en kortsluiting om je apparaten te beschermen. Hierdoor kun je met een gerust hart je apparaten opladen, zelfs in gebieden met minder betrouwbare elektriciteitsnetwerken. 

Een Wereld van Mogelijkheden met de RollingSquare Wereldstekker 

De RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter opent een wereld van mogelijkheden voor reizigers. Of je nu foto's wilt delen, video's wilt bekijken, je werk bij wilt houden, of gewoon in contact wilt blijven met vrienden en familie, deze wereldstekker zorgt ervoor dat je altijd online blijft, ongeacht waar je bent. 

Een Duurzame Keuze voor Milieubewuste Reizigers 

Naast zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksgemak is de RollingSquare Wereldstekker ook een duurzame keuze voor milieubewuste reizigers. Het vermijden van wegwerpbatterijen en extra adapters draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van onze planeet. 

Kortom, de RollingSquare Wereldstekker Pocket Travel Adapter is een must-have reisaccessoire voor elke avonturier. Met zijn universele compatibiliteit, dubbele USB-poorten, compacte ontwerp en ingebouwde veiligheidsfuncties, zorgt deze adapter ervoor dat je reis soepel en zorgeloos verloopt. Bestel de RollingSquare Wereldstekker vandaag nog en geniet van onbeperkte mogelijkheden en gemak tijdens je volgende reis. Verlies nooit meer de kracht van connectiviteit, waar ter wereld je ook gaat. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170467451
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten