Rolling Square inCharge XL 30cm l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Wit

4619018
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Rolling Square inCharge XL 30cm l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Wit
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

inCharge XL 30cm - Wit: Eén snel oplaadKabel voor Al je Oplaadbehoeften 

In ons dagelijks leven zijn er veel apparaten die moeten worden opgeladen - van smartphones en tablets tot powerbanks en draadloze oortjes. Het lijkt alsof er nooit genoeg kabels zijn om aan al deze behoeften te voldoen. Maar wat als er een eenvoudige oplossing was? De inCharge XL 30cm in elegant wit biedt precies dat - één snel oplaadkabel die alles kan. 

De Voordelen van de InCharge XL 30cm van RollingSquare: 

  • 30 centimeter 
  • Tot 100W laden 
  • Altijd mee te nemen 
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren 
Eén Kabel voor Alles 

Aan de ene kant van de inCharge XL 30cm vind je een USB- en USB-C-aansluiting, terwijl aan de andere kant een Lightning-, Micro-USB- en USB-C-aansluiting te vinden is. Dit betekent dat je vrijwel elk apparaat kunt opladen, ongeacht het merk of type. Van Apple tot Samsung en nog veel meer, deze kabel heeft je gedekt. 

Snel en Efficiënt Opladen 

De inCharge XL 30cm is niet alleen veelzijdig, maar ook krachtig. Met de mogelijkheid om tot 2,4A aan stroom te leveren, kun je jouw apparaten snel opladen. Bovendien ondersteunt de kabel snelladen, wat betekent dat je minder tijd aan opladen besteedt en meer tijd hebt om te gebruiken. Deze snel oplaadkabel is vekrijgbaar in de kleuren Geel, Zwart en Wit.

Duurzaam en Betrouwbaar 

Deze kabel is gebouwd om lang mee te gaan. Het omhulsel is stevig en duurzaam, en de connectoren zijn ontworpen om slijtage te weerstaan. Je kunt erop vertrouwen dat de inCharge XL 30cm keer op keer betrouwbaar presteert.  

Stijlvol en Praktisch 

Het witte ontwerp van de kabel past perfect bij elk interieur en is zowel stijlvol als praktisch. Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg, deze kabel straalt stijl en eenvoud uit. 

Altijd Binnen Handbereik 

Dankzij de handige lengte van 30 centimeter is de inCharge XL 30cm gemakkelijk mee te nemen. Of je nu onderweg bent, op reis bent of gewoon thuis bent, je hebt altijd een betrouwbare oplaadmogelijkheid binnen handbereik. 

Een Einde aan Kabelstress 

Met de inCharge XL 30cm hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste kabel. Al je apparaten kunnen snel en efficiënt worden opgeladen met één handige kabel, waardoor je leven minder gecompliceerd wordt. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170466720
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten