Rolling Square inCharge XL 30cm l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Geel

4619020
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Rolling Square inCharge XL 30cm l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Geel
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - inCharge XL 30cm - Geel - Alles wat je Nodig hebt in Één laadKabel

Tegenwoordig lijkt het alsof we een eindeloze hoeveelheid kabels en opladers nodig hebben om al onze apparaten opgeladen te houden. Van smartphones tot tablets en zelfs draadloze oortjes, de lijst lijkt nooit te eindigen. Maar wat als er een eenvoudigere oplossing was? De inCharge XL 30cm in opvallend geel biedt precies dat - één laadkabel die alles kan.

De Voordelen van de InCharge XL 30cm van RollingSquare:

  •  30 centimeter
  • Tot 100W laden
  • Altijd mee te nemen
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
Een Kabel voor Alles

Aan de ene kant van de inCharge XL 30cm vind je een USB- en USB-C-aansluiting, terwijl aan de andere kant een Lightning-, Micro-USB- en USB-C-aansluiting te vinden is. Dit betekent dat je vrijwel elk apparaat kunt opladen, of het nu een iPhone, Samsung tablet, Macbook Air of GoPro is. Geen gedoe meer met het vinden van de juiste kabel voor elk apparaat.

Snel en Efficiënt Opladen

De inCharge XL 30cm is niet alleen veelzijdig, maar ook krachtig. Met de mogelijkheid om tot 2,4A aan stroom te leveren, kun je jouw apparaten snel en efficiënt opladen. Bovendien ondersteunt de oplaadkabel snelladen, waardoor je tijd bespaart en nooit met een lege batterij zit.

Duurzaam en Stijlvol

Deze kabel is gemaakt om lang mee te gaan. Het omhulsel is stevig en duurzaam, en de connectoren zijn ontworpen om slijtage te weerstaan. Het levendige gele ontwerp zorgt ervoor dat de laadkabel er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gemakkelijk te vinden is, zelfs in een overvolle tas.

Makkelijk Mee te Nemen

Dankzij het compacte formaat en de handige lengte van 30 centimeter kun je de inCharge XL 30cm overal mee naartoe nemen. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuisgebruik maakt, je hebt altijd een betrouwbare oplaadmogelijkheid binnen handbereik.

Alles wat je Nodig hebt

Met de inCharge XL 30cm kun je afscheid nemen van die wirwar van kabels en genieten van het gemak van één laadkabel die alles kan. Laad je apparaten moeiteloos op en zorg ervoor dat je altijd verbonden blijft.

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170466737
  • Kleur: Geel

Beoordelingen

Gesponsorde producten