Rolling Square inCharge XL 2m l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Geel

4619011
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square inCharge XL 2m l Alles in één Oplaadkabel iPhone, Samsung - USB, USB-C, Lightning - Geel
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Oplaadsnoer Rolling Square - inCharge XL 2M - Geel

Apple iPhone, Samsung S7, of toch iets anders? Met de inCharge XL-oplaadkabel heb je alle aansluitingen in één kabel! Deze handige oplaadsnoer zorgt ervoor dat je altijd een oplaadkabel bij de hand hebt, of je nu je iPhone, Samsung tablet, Macbook Air, of zelfs je GoPro wilt opladen. De inCharge XL is maar liefst 2 meter lang en heeft aan de ene kant een USB en USB-C aansluiting, terwijl de andere kant is uitgerust met een Lightning, Micro-USB, én USB-C aansluiting. Hiermee kun je vrijwel elk apparaat, van telefoon tot tablet, controller, laptop, drone, en meer, moeiteloos opladen!

Pluspunten van de inCharge XL 2M

  • 2 Meter Lengte: Geniet van extra bereik en flexibiliteit.
  • Geschikt voor iPhone, Samsung en alle apparaten met USB, USB-C en Lightning 
  • Duurzaamheid: Stevige constructie voor langdurig gebruik.
  • Opvallende Kleuren: Verkrijgbaar in diverse kleuren om bij je stijl te passen.
Een Kabel voor Alles

De inCharge XL 2M biedt een oplossing voor het probleem van te korte oplaadkabels. Met deze extra lange oplaadsnoer kun je je apparaten opladen, zelfs als het stopcontact verder weg is. De kabel is ontworpen om universele compatibiliteit te bieden met iPhone, Samsung en alle apparaten met USB, USB-C en Lightning aansluitingen.

Flexibiliteit en Vrijheid

Met een lengte van 2 meter kun je eindelijk je apparaten opladen zonder vast te zitten aan één locatie. Gebruik je telefoon terwijl je oplaadt, zelfs als het stopcontact aan de andere kant van de kamer is. Met de inCharge XL 2M is vrijheid letterlijk binnen handbereik.

Duurzaam en Betrouwbaar

De inCharge XL 2M is gebouwd om lang mee te gaan. Met een stevige constructie en hoogwaardige materialen hoef je je geen zorgen te maken over kabelbreuk of defecten. De kabelmantel is gemaakt van duurzaam TPE-materiaal dat zacht en plooibaar is, waardoor knopen en klitten worden voorkomen.

Kies je Stijl

De inCharge XL 2M is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je stijl past. Of je nu houdt van klassiek zwart, opvallend geel of een andere kleur, er is altijd een inCharge XL 2M die bij je past.

Veelzijdigheid en Gemak

De inCharge XL 2M is niet alleen geschikt voor opladen, maar kan ook worden gebruikt voor gegevensoverdracht en synchronisatie. Hiermee kun je moeiteloos bestanden, foto's en video's overzetten tussen je apparaten.

Praktisch en Draagbaar

Ondanks zijn lengte is de inCharge XL 2M nog steeds praktisch en draagbaar. Rol hem op en stop hem in je tas, rugzak of zak, zodat je altijd een oplaadkabel bij de hand hebt, waar je ook bent.

Kabelbreuk Voorkomen

De inCharge XL 2M is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De uiteinden zijn verstevigd om kabelbreuk te voorkomen, zodat je kunt vertrouwen op een betrouwbare oplaadsnoer die lang meegaat.

inCharge XL 2M - De Beste Keuze voor Oplaadgemak

Met de inCharge XL 2M hoef je je nooit meer zorgen te maken over te korte oplaadsnoer. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van extra lengte en flexibiliteit bij het opladen van al je apparaten. Het is tijd om je vrijheid terug te winnen met de inCharge XL 2M.

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170466768
  • Kleur: Geel

Beoordelingen

Gesponsorde producten