Rolling Square inCharge X Max l Alles in één kabel voor o.a. iPhone, Android, USB C en meer - Black

4619014
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square inCharge X Max l Alles in één kabel voor o.a. iPhone, Android, USB C en meer - Black
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Alles-in-één Oplaadoplossing - inCharge X Max lange oplaadkabel in het Zwart 

Ben je het zat om te worstelen met een wirwar van kabels voor al je verschillende apparaten? De inCharge X Max in het zwart is de alles-in-één oplaadkabel die je leven zal vereenvoudigen. Deze lange oplaadkabel biedt een universele oplossing voor al je oplaadbehoeften, ongeacht welk apparaat je gebruikt. In deze tekst ontdek je waarom de inCharge X Max een slimme investering is en hoe het jouw dagelijkse oplaadritueel zal verbeteren. 

Voordelen van de inCharge X Max – Zwart van RollingSquare 

  • Universele compatibiliteit met een scala aan apparaten 
  • Stijlvol en modern zwart ontwerp 
  • Ideaal 1 meter lange kabel voor flexibiliteit 
  • Ondersteunt snel opladen en gegevenssynchronisatie 
  • Duurzaam en betrouwbaar voor langdurig gebruik 
Compatibiliteit met Diverse Apparaten 

Een van de grootste voordelen van de inCharge X Max is de brede compatibiliteit met verschillende apparaten. Of je nu een iPhone, Android-telefoon, tablet, e-reader, of andere gadgets hebt, deze kabel kan ze allemaal opladen. Met aansluitingen voor USB, USB-C, Micro-USB, en Lightning hoef je je geen zorgen meer te maken over welke kabel je moet gebruiken. 

Stijlvol en Functioneel Design 

De inCharge X Max combineert functionaliteit met een stijlvol design. Het zwarte ontwerp ziet er niet alleen modern uit, maar past ook perfect bij je apparaten. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, deze lange oplaadkabel is een accessoire dat gezien mag worden. 

Optimale Lengte voor Flexibiliteit 

Met een lengte van 1 meter biedt de inCharge X Max de perfecte balans tussen bewegingsvrijheid en gebruiksgemak. Je hebt voldoende ruimte om je apparaten op te laden terwijl je ze blijft gebruiken. Geen gedoe meer met te korte kabels die je beperken.  

Opladen en Gegevens Overzetten 

De inCharge X Max is niet alleen bedoeld om op te laden, maar ook om gegevens over te zetten en te synchroniseren. Je kunt moeiteloos foto's, video's, muziek en andere bestanden tussen je apparaten en je computer overbrengen. Deze kabel is daarmee een alles-in-één oplossing voor al je behoeften. 

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid 

Duurzaamheid staat centraal bij de inCharge X Max. De kabelmantel is stevig en robuust, en de aansluitingen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze oplaadkabel je apparaten veilig en efficiënt oplaadt, keer op keer.  

Bespaar Tijd en Ruimte 

Met de inCharge X Max hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste kabelsnoer voor je apparaten. Deze alles-in-één kabel bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte. Je hebt geen stapel verschillende kabels meer nodig; deze ene kabel dekt al je behoeften. 

Bestel de inCharge X Max Nu 

Wil je genieten van ultiem gemak en veelzijdigheid bij het opladen van je apparaten? Dan is de inCharge X Max in het zwart de kabel die je nodig hebt. Met zijn brede compatibiliteit, duurzaamheid en stijlvolle design is deze kabel een slimme investering. Bestel de inCharge X Max in het zwart vandaag nog en upgrade je oplaadervaring. Klik op de onderstaande link om je exemplaar te bestellen en geniet van de voordelen van een alles-in-één oplaadoplossing. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170469851
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten