Rolling Square inCharge X l Alles in één kabel voor o.a. iPhone, Android, USB C en meer - Blauw

4619017
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square inCharge X l Alles in één kabel voor o.a. iPhone, Android, USB C en meer - Blauw
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - inCharge X - Alles in één laderkabel - Voor o.a. iPhone, Android, USB C en meer - Sapphire Blue

Ben je op zoek naar een handige laderkabel die al je apparaten aankan, van je iPhone tot je tablet en zelfs je laptop? Zoek niet verder, want de inCharge X heeft het allemaal. Deze veelzijdige kabel is speciaal ontworpen om aan al je oplaadbehoeften te voldoen. Met aan de ene zijde zowel een USB als een USB-C aansluiting en aan de andere kant een Lightning, Micro-USB en nog een USB-C aansluiting, is deze kabel geschikt voor vrijwel iedere telefoon, tablet, controller, drone, laptop, of elk ander apparaat dat je maar kunt bedenken! 

Pluspunten van de inCharge X van RollingSquare 

  • Slechts 9 centimeter lang 
  • Ondersteunt tot 60W snelladen 
  • Altijd gemakkelijk mee te nemen 
  • Verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren 
  • Komt met 2 jaar garantie 
6-in-1 Oplaadoplossing 

Dankzij de inCharge X hoef je nooit meer met een wirwar van kabels te worstelen. De "6" in de naam staat voor de zes verschillende aansluitmogelijkheden die deze kabel biedt. Hiermee kun je opladen van USB naar Lightning, Micro-USB en USB-C, en vice versa. Bovendien zijn de Lightning en Micro-USB aansluitingen gecombineerd in een Dual-aansluiting, wat betekent dat je deze connector kunt gebruiken voor zowel Apple-apparaten met een 8-pins Lightning-aansluiting als Android-apparaten met een Micro-USB-aansluiting. 

Supersnel Opladen 

De inCharge X biedt indrukwekkende snelheid tijdens het opladen. Deze kabel ondersteunt tot 60W snelladen en is compatibel met Apple's snellaadfunctie tot 18W. Je zult nooit meer zonder stroom zitten. Naast opladen kun je deze opladerkabel ook gebruiken voor het overbrengen van data. Met een snelheid van 480 Mbit heb je al je gegevens in no-time overgezet naar je telefoon, laptop of harde schijf. 

Telefoon-naar-Telefoon Opladen 

Met de inCharge X kun je zelfs je telefoon gebruiken als powerbank voor een andere telefoon. (Let op, dit is alleen mogelijk van USB-C naar USB-C) 

Duurzaam 

De inCharge X is een betaalbare oplossing voor al je oplaadbehoeften. In plaats van tien verschillende kabels met uiteenlopende aansluitingen, heb je nu genoeg aan slechts één kabel. Bovendien is de inCharge X geüpgraded ten opzichte van zijn voorgangers. Het omhulsel is vervaardigd van stevig metaal, de uiteinden zijn gemaakt van TPU om kabelbreuk te voorkomen, en alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt. 

Belangrijkste Kenmerken van de Kabel 
  • Extra duurzaam dankzij stevige materialen 
  • Sterke metalen behuizing 
  • Universeel te gebruiken 
  • Voorzien van een anti-slide systeem 
  • De kabelmantel van TPE is zacht, flexibel en milieuvriendelijk 
  • De sterkste inCharge kabel ooit gemaakt 

 

Met de inCharge X heb je eindelijk een oplaad oplossing die aan al je behoeften voldoet. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar het gemak van één opladerkabel voor al je apparaten. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170469820
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten