Rolling Square inCharge 6 Korte oplaadkabel voor o.a. iPhone Lightning kabel usb c - 6 in één all you need - Donkergrijs

4619019
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square inCharge 6 Korte oplaadkabel voor o.a. iPhone Lightning kabel usb c - 6 in één all you need - Donkergrijs
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - inCharge 6 - Korte oplaadkabel voor o.a. iPhone - Lightning kabel - USB-C - Donkergrijs

Ben je op zoek naar de ultieme oplossing om al je apparaten op te laden met één kabel? De inCharge 6 - donkergrijs is de alles-in-één oplaadkabel die je nodig hebt. Met deze compacte kabel heb je toegang tot zes verschillende aansluitingen, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste kabel voor je smartphone, tablet, of andere gadgets. In deze tekst ontdek je de voordelen en specificaties van de inCharge 6 - donkergrijs. 

De Voordelen van de InCharge 6 van Rolling Square: 

  • 6 verschillende aansluitmogelijkheden 
  • 9 centimeter  
  • Altijd mee te nemen 
  • Universeel 
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren 
Alles-in-één Oplaadoplossing 

De inCharge 6 - donkergrijs is de ultieme alles-in-één oplaadkabel. Met deze kabel heb je toegang tot maar liefst zes verschillende aansluitingen, waaronder USB-A, USB-C, Lightning, micro-USB, USB-C naar USB-C, en zelfs een adapter voor draadloos opladen. Hiermee kun je vrijwel elk apparaat opladen, ongeacht het merk of het type aansluiting. 

Compact en Draagbaar Ontwerp 

Een van de grootste voordelen van de inCharge 6 - donkergrijs is zijn compacte en draagbare ontwerp. Met een lengte van slechts 13 centimeter past hij moeiteloos in je zak, tas of zelfs aan je sleutelhanger. Hierdoor heb je altijd een oplaadkabel bij de hand, waar je ook bent. 

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid 

De inCharge 6 - donkergrijs is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. De kabel is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en is bestand tegen slijtage, zodat je er op kunt vertrouwen dat hij je apparaten veilig oplaadt. 

Snelle Oplaadmogelijkheden 

Dankzij de diverse aansluitingen van de inCharge 6 - donkergrijs kun je niet alleen je apparaten opladen, maar ook snel opladen. Of je nu een smartphone, tablet of andere gadgets hebt, deze kabel zorgt voor efficiënt en snel opladen, zodat je kostbare tijd bespaart. 

Ideaal voor Onderweg en op Reis 

De inCharge 6 - donkergrijs is de ideale metgezel voor reizigers en mensen die altijd onderweg zijn. Of je nu op vakantie gaat, een zakenreis maakt of gewoon veel onderweg bent, deze kabel zorgt ervoor dat je altijd je apparaten kunt opladen, waar je ook bent. 

Stijlvol Ontwerp 

Naast zijn functionaliteit heeft de inCharge 6 - donkergrijs ook een stijlvol ontwerp. Het donkergrijze design geeft hem een moderne uitstraling die perfect past bij de meeste apparaten. Met deze kabel voeg je een vleugje stijl toe aan je oplaadroutine. 

Bespaar Ruimte 

Met de inCharge 6 - donkergrijs hoef je niet langer meerdere kabels en adapters mee te nemen voor verschillende apparaten. Hiermee bespaar je ruimte in je tas, omdat je slechts één kabel nodig hebt voor al je oplaadbehoeften. 

In conclusie is de inCharge 6 - donkergrijs de ultieme oplaadoplossing voor iedereen die waarde hecht aan gemak, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met zijn zes verschillende aansluitingen, compacte ontwerp en stijlvolle uitstraling is deze kabel de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik en op reis. Bestel de inCharge 6 - donkergrijs vandaag nog en maak je oplaadroutine eenvoudiger dan ooit. Het is de investering meer dan waard voor wie alles wil hebben wat hij nodig heeft in één kabel. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170469417
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten